Це найсмачніша морква по-корейськи, яку я тільки куштувала: простий рецепт дуже доступної закуски до столу

Морква по-корейськи прекрасно доповнить ваш стіл. Ця закуска проста, бюджетна та смакуватиме майже з усіма стравами. Спробуйте її приготувати й результатом точно будете задоволені.

В приготуванні моркви по-корейськи немає нічого складного. Основний секрет в смаку закуски – заправка. Часто додають гострий перець, часник та інших інгредієнтів, що надають їй пікантності та аромату.

Ба більше, ця страва може поєднувати в собі відразу солодке, гостре, щось ароматне, аби надати їй особливий смак, який точно запам’ятається. Вона також часто використовується як закуска або супровід до рису у корейській кухні, що робить її популярною серед гурманів.

Пропонуємо ознайомитися, а потім приготувати за рецептом, який потім будете використовувати ще не раз. Закуска дійсно унікальна, тому ви неодмінно маєте спробувати. До речі, моркву по-корейськи можна зробити трохи більше та заморозити. Після розморожування вона залишиться такою ж хрумкою.

Найсмачніша морква по-корейськи

Інгредієнти

  • Морква – 1 кг
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 2 ч. л.
  • Гострий червоний перець – 1/2 ч. л.
  • Мелене насіння коріандру – 2 ст. л.
  • Часник – 6 зубчиків
  • Оцет 9% – 4 ст. л.
  • Рослинна олія – 120 мл

Приготування

Очищаємо моркву, а потім опускаємо її в холодну воду і залишаємо на 1 годину. Таким чином вона стане соковитішою.

Далі натираємо її за допомогою спеціальної тертки для моркви по-корейськи. Додаємо сіль, цукор, гострий червоний перець, коріандр, часник, оцет. Заливаємо це все гарячою рослинною олією так, щоб прямісінько попало на спеції, аби розкрити їх аромат та смак.

Найсмачніша морква по-корейськи

Добре перемішуємо, відправляємо до скляного контейнера, накриваємо кришкою та ставимо в холодильник на 12 годин. Потім смакуємо. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.