Смачний французький салатик для всієї сімʼї: страва з найпростіших, але дуже корисних інгредієнтів

Хоча велика кількість людей не полюбляє моркву ні в сирому, ні у відвареному вигляді, насправді з неї можна створити справжній шедевр. Головне — знати як.

Морква — це фантастично корисний продукт, у складі якого є вітаміни мінерали, а також дуже важливий бета-каротин. Зазвичай даний овоч ми вживаємо у їжу майже непомітно: разом з супами, м’ясними соусами, тощо.

Однак щирі фанати даного продукту обожнюють пити морквяний сік, а також робити дома морквяний пироги. Що вже казати про моркву по-корейськи, яку можна їсти просто тарілками.

Однак, в даній статті ми пропонуємо вам розглянути рецепт ніжного салату з морквою та сиром, який перетворюється на неймовірне поєднання смаків. Кращого тандему годі шукати. Для приготування даної страви вам знадобиться зовсім мало часу, мінімум продуктів та сил.

Головне – придбати якісні інгредієнти, в міру соковиту моркву та спожити його свіжим.

Яблука краще обирати зелені сортів. Так ви отримаєте необхідну Кислинку і при цьому матимете фантастичний аромат. Майонез сміливо можна замінити на грецький йогурт або сметану. Так само за бажанням додавайте різне насіння чи горіхи. І звичайно, страва вийде набагато смачнішою, якщо ви використаєте під час приготування десертні сорти сирів.

Інгредієнти

  • Морква — 1 шт.
  • Яйця — 4 шт.
  • Сир твердий — 100 г
  • Майонез — близько 100 г
  • Яблуко — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.

Як приготувати смачний французький салат

Для початку подрібнюємо цибулю. Буде краще, якщо ви попередньо замочите її в окропі на 15 хвилин.

Новий рецепт салату з морквою

Твердий сир натираємо на дрібній тертці. Теж саме робимо з вареними яйцями. Моркву натираємо на дрібній тертці. Яблуко очищаємо від шкірки і насіння і натираємо на великій тертці.

Новий рецепт салату з морквою

Яблуко обов’язково необхідно збризнути соком лимона, для того щоб воно не потемніло. Але здебільшого це впливає лише на зовнішній вигляд страви. Починаємо формувати салат за допомогою кулінарного кільця.

Новорічний салат на святковий стіл: страва, що сподобається усім любителям сиру
Салат з морквою

На яблука викладаємо шар яєць, потім шар моркви, і завершуємо шаром сиру. Шарування можна продовжувати стільки раз, скільки ви забажаєте. Перед подачею на стіл поставити в холодильник.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?