Смачна вечеря без зайвих зусиль: макарони з курячими сердечками на сковорідці, які обожнює чоловік та діти

Цей простий рецепт допоможе створити смачну і поживну страву з курячими сердечками, якою можна ласувати на обід чи вечерю. Спробуйте, й будете готувати так постійно.

Макарони з курячими сердечками мають насичений і виразний смак, поєднуючи ніжність курячих сердець з ароматами цибулі, моркви та томатів. Страва виходить значно смачніша, ніж, якщо приготувати сердечка в соусі та макарони окремо. Швидко, дуже смачно та ситно, а що ще потрібно? А для любителів макаронів, ця страва стане справжнім кулінарним шедевром.

Для приготування цієї смакоти навіть каструля не потрібна. Все робиться дуже швидко й за пів години ви матимете чудову вечерю, якою зможете порадувати себе та свою родину.

Інгредієнти

  • Макарони – 400 грамів;
  • Курячі серця -500 грамів;
  • Сіль -1 чайна ложка;
  • Цибулина -1 штука;
  • Морква -1-2 штуки;
  • Томатна паста -2 столові ложки;
  • Олія -4 столові ложки.

Інструкції з приготування

Курячі сердечка миємо, обрізаємо зайві прожилки та розрізаємо навпіл. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком, моркву натираємо на терці. На розігріту пательню наливаємо рослинну олію. Смажимо курячі сердечка до випаровування рідини. Потім додаємо цибулю та моркву. Смажимо все разом 2-3 хвилини до м’якості овочів.

Рецепт приготування макаронів з курячими сердечками
Рецепт приготування макаронів з курячими сердечками

Додаємо сіль, перець та томатну пасту. Все гарно перемішуємо та смажимо ще хвилинку. Вливаємо 300 мілілітрів води, перемішуємо, знижуємо вогонь до мінімального та тушкуємо до готовності, приблизно 20 хвилин. Періодично помішуємо.

Рецепт приготування макаронів з курячими сердечками
Рецепт приготування макаронів з курячими сердечками

Додаємо до сердечок макарони. Все перемішуємо та заливаємо водою (800 мілілітрів). Солимо та готуємо до готовності макаронів. Приблизно 8-10 хвилин. Орієнтуйтеся на інструкцію на пакуванні макаронів. Страва готова. Смачного.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.