Салат з горішками тепер мій улюблений: більше не готую Олівʼє, а тільки його. Поєднання – щось неймовірне

Пропонуємо приготувати оригінальний салат з незвичайним поєднанням. Солоні горішки, копчене куряче м'ясо та гриби в спільній взаємодії подарують новий смак, який точно має сподобатися.

Салат – страва, що готується з різних сирих, запечених, відварених чи солених продуктів. Кулінари дивують нас все новими рецептами, пропонуючи різні ідеї поєднань інгредієнтів, на будь-який смак та бюджет. Також, окрім основних складових, додають приправи та заправки. Улюбленими більшості є майонез та сметана. Втім, використовують й олію, оцет та гірчицю.

Зазвичай салати подаються як закуска або можуть бути й самостійною стравою. Їх дуже люблять робити, адже потребується лише підготувати необхідні інгредієнти, нарізати та заправити.

Майже всі знають про дуже популярний Олів’є. Тому, хочемо ознайомити, як просто зробити нічим не гірший салат з солоними горішками, копченим курячим м’ясом та грибами.

Салат з горішками

Інгредієнти

  • Куряче стегно копчене – 1 шт.
  • Печериці – 300 г
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Горішки солоні
  • Майонез – до смаку
  • Спеції – до смаку

Приготування

На сковороді з олією обсмажуємо нарізані гриби з цибулею, поки не випарується вся рідина. Для цього спочатку кладемо гриби, на смак солимо, а вже потім додаємо цибульку. Не забуваємо помішувати при обсмажуванні. Готові грибочки виймаємо та даємо охолонути.

Нарізаємо куряче стегно та болгарський перець. Сюди ж відправляємо гриби й заправляємо все майонезом.

Як приготувати смачний салат
Салат з горішками

При подачі салату на стіл посипаємо горішками або можна взяти сухарики. Так страва вийде теж смачною, не втрачаючи своїх особливостей. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.