Вінегрет року за новим рецептом. Ці 3 секретних інгредієнта зроблять буряковий салат набагато смачніше

Вінегрет - це не тільки дуже корисний овочевий салат з приємним солодкуватим смаком буряків, але і відмінний варіант для любителів поекспериментувати з інгредієнтами.

Такий варіант салату з рибою трохи відрізняється від нашого звичного уявлення про вінегрет, але точно не залишить вас і ваших близьких байдужим. гірчиця та копчена риба – секрет неповторного та досить оригінального смаку.

Вінегрет із копченою червоною рибою – це традиційна страва, яка є варіацією класичного вінегрету. Вона складається зі свіжих овочів, приправлених олією та прикрашених шматочками копченої червоної риби.

Історія страви сягає корінням у давнину. Копчена риба завжди була популярним продуктом, а вінегрет був одним із найпоширеніших салатів. Поєднання свіжих овочів із ароматною копченою червоною рибою дозволяє створити гармонійний та насичений смак.

Назва страви “вінегрет” походить від французького “vinaigrette”, що в перекладі означає “кисла заправка”. Ця назва пояснюється тим, що для приготування вінегрету використовується маринад кислий з оцту або лимонного соку, який збагачує смак страви.

Вінегрет з копченою червоною рибою є корисною стравою, оскільки містить велику кількість вітамінів та корисних речовин. Овочі (буряк, морква, картопля) збагачують організм клітковиною, вітамінами C і B, залізом, калієм та фолієвою кислотою. Копчена риба містить білок, омега-3 жирні кислоти та вітамін D.

Інгредієнти

  • Картопля – 200 г
  • Буряк – 150 г
  • Горбуша копчена – 100 г
  • Діжонська гірчиця – 1 ст.
  • Червона цибуля – 75 г
  • Оцет столовий 9% – 1 ст.
  • Олія рослинна – 3 ст.
  • Сіль – за смаком

Як приготувати смачний салат

Для приготування салату для початку підготуйте всі інгредієнти. Філе копченої риби поріжте на невеликі шматочки. Потім дрібно поріжте відварені овочі, додайте цибулю та рибу.

Рецепт неймовірного вінегрету

Столовий оцет і олію змішайте в окремій мисці, додайте діжонську гірчицю, ретельно перемішайте. Соус готовий для салату. Нарізані раніше овочі та рибу перемішайте і заправте отриманим соусом.

Рецепт дуже смачного вінегрету
Рецепт дуже смачного вінегрету

Для більш насиченого смаку дайте вінегрету настоятися кілька годин. Для прикраси салату використовуйте червону цибулю.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.