Ідея для ситного та швидкого сніданку: беремо лаваш, робимо одну з простих начинок і все готово. Так смачно

Ділимося ідеєю найпростішого сніданку, який підійде на кожен день. Страва швидка, бюджетна та не потребує значних сил. Лаваш з яйцем та сиром – прекрасне поєднання.

Зранку не хочеться довго стояти біля плити, оскільки краще цей час витратити на себе та можливість довше поспати. Втім, якщо звичайні яєчні набридли, а ситно та смачно посмакувати чимось хочеться, тоді беремо лаваш, яйце, сир і страва майже готова.

Ідеальне поєднання складових такого сніданку дозволяє робити його достатньо часто. Неабиякою перевагою є легкість та швидкість приготування, тому впорається і новачок на кухні. Якщо ви студент, цей рецепт також вас виручить не раз.

Начинку ви можете робити за своїми смаковими уподобаннями. В цьому рецепті взято базовий набір інгредієнтів, яких буде цілком достатньо. Дізнавайте детальніше, що вам знадобиться, аби швидко отримати страву з лаваша та начинкою.

Ситний та швидкий сніданок

Інгредієнти

  • Лаваш – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир – 30-50 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Зелена цибуля – до смаку
  • Сіль, перець – до смаку

Приготування

Для початку нарізаємо середніми шматочками помідор, додаємо до нього натертий сир, вбиваємо яйце, посипаємо нарізаною цибулею. Солимо, використовуємо спеції до свого смаку. В начинку можна додавати й ковбасу чи інших овочів, все за бажанням.

Відрізаємо шматок лаваша, викладаємо начинку тоненьким шаром та завертаємо в конвертик.

Ситний та швидкий сніданок

Обсмажуємо в сковороді на невеликій кількості олії, на середньому вогні по декілька хвилин з кожного боку, можна накрити кришкою. Простий та дуже смачний сніданок готовий. Зробіть чашечку чаю або кави, а потім розпочинайте ситно свій день. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.