Салат “Принц” тепер конкурент зимовому Олівʼє: використовуємо менше продуктів, але отримаємо більше смаку

Погодьтеся, але сама назва салату дуже зацікавлює. Якщо ви обожнюєте відомий Олів'є, тоді наш рецепт вас не тільки приємно здивує, а й надасть ідею нової святкової страви.

Королівський салат “Принц” можна готувати декількома способами. Хтось обожнює дотримуватися традиційних поєднань в страві, обираючи яловичину, солоні огірки та горіхи. Втім, ми підготували для вас дещо легший рецепт, з меншою кількістю інгредієнтів.

Замість яловичини використовуватимемо копчене куряче філе, а також обійдемося без горіхів. Ви ж орієнтуйтеся на свої побажання. Заправлятимемо всі складові, як і більшість салатів – майонезом. “Принц” дуже швидко готується, а також додасть різноманітності, якщо набрид відомий зимовий Олів’є.

Салат “Принц”

Салати завжди були популярними, адже це чудова можливість найпростішим способом проявити свої кулінарні здібності. Варто лише поєднати необхідні продукти, а потім заправити соусом. Впевнені, що зробити салат “Принц” не стане проблемою. Він підійде на звичайну вечерю чи на будь-яке святкування.

Інгредієнти

  • Філе куряче копчене – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Огірки солені – 3 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез

Приготування

Нарізаємо куряче філе соломкою. Теж саме робимо з соленими огірками.

З яєць смажимо млинці. Потім нарізаємо їх соломкою. Натираємо часник на маленькій тертці. Заправляємо складові салату майонезом.

Салат “Принц”

Оберіть салатницю, в якій збираєтеся подавати страву. Викладаємо всі інгредієнти. За бажанням можете зверху посипати волоськими горіхами або прикрасити свіжою зеленню. Салат “Принц” готовий. Сміливо подавайте рідним або гостям на святковий стіл. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.