Салат з курячого філе та пекінської капусти подарує нові враження: весь секрет смаку в неймовірному соусі

Спробуйте приготувати салат з курячого філе та пекінської капусти, який подарує нові враження. Вся справа в неймовірному соусі, яким заправлятимемо страву. Чудовий варіант для обіду.

Салати дуже легкі в приготуванні, з якими під силу впоратися навіть дітям. Від складових залежить і його назва. До багатьох входять овочі, м’ясо, риба, яйця. Продукти нарізають кубиками, соломкою, кружальцями чи тоненькими скибочками.

Овочеві салати мають шалену популярність, оскільки багаті на вітаміни, стимулюють апетит, сприяють перетравленню іншої їжі, а також добре взаємодіють з багатьма стравами. Найпростіші з них стануть хорошою закускою або ситним обідом, коли хочеться чогось легкого, корисного та смачного. Пропонуємо ознайомитися з рецептом салату з курячого філе та пекінської капусти, який здивує своїм смаком.

Салат з курячого філе та пекінської капусти

Інгредієнти

  • Філе куряче – 200 г
  • Капуста пекінська – 80 г
  • Огірки – 150 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Кукурудза консервована – 70 г
  • Сметана – 50 г
  • Лимонний сік, гірчиця – до смаку
  • Сіль, перець – до смаку

Приготування

Куряче філе відправляємо в кип’яток, зменшуємо вогонь до середнього і готуємо 15-20 хвилин. Воду солимо, додаємо декілька перчинок та лавровий лист.

Паралельно ставимо варити яйця. Варимо їх 10 хвилин після закипання води. Далі зливаємо гарячу воду, а замість неї вливаємо холодну.

Робимо соус. Для цього подрібнюємо жовток виделкою, видавлюємо сметану, додаємо сіль, перець, гірчицю й декілька крапель лимонного соку. Все добре перемішуємо.

Салат з курячого філе та пекінської капусти

Нарізаємо на зручні шматочки всі інгредієнти салату, потім всипаємо консервовану кукурудзу та перемішуємо. Перед подачею заправляємо і смакуємо. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.