Рецепт запечених баклажанів зі смаком піци, але інгредієнтів треба значно менше. Ніколи не набридають

Ділимося ідеєю неймовірної вечері, яку легко приготувати. Розповімо, як запекти баклажани так, аби рідні чи гості вашого дому попросили добавки. Все дуже просто.

Смачний, ароматний та корисний баклажан можна приготувати без зайвих заморочок. Додавши улюблених інгредієнтів, отримаєте страву, не гіршу за піцу. Використовуватимемо томатний соус, твердий сир, шинку, оливки та помідори чері.

Спочатку насолодитеся апетитністю страви, а потім переконаєтеся в унікальності смаку. Взаємодія всіх складових, які використаємо в процесі створення, наблизить вас до популярної піци. Втім, на страву з баклажана потребується значно менше продуктів.

Запечені баклажани зі смаком піци

Справді швидко, за допомогою наших зрозумілих вказівок, подасте вечерю, яка всім неодмінно сподобається. Крім того, цей рецепт виручить, коли чекаєте на прихід гостей, і треба приготувати щось просте, але оригінальне та цікаве.

Інгредієнти

  • Баклажан
  • Томатний соус
  • Твердий сир
  • Шинка
  • Оливки
  • Помідор чері
  • Сіль, перець, спеції

Приготування

Баклажани нарізаємо скибочками приблизно по 1 см товщиною. Викладаємо їх на деко для запікання, солимо, перчимо, змащуємо невеликою кількістю рослинної олії. Далі ставимо в розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.

Після цього дістаємо баклажани та змащуємо їх томатним соусом. На кожну скибочку викладаємо нарізану шинку, посипаємо натертим сиром, кладемо помідори чері й оливки. Сіль та спеції додаємо за своїм смаком.

Запечені баклажани зі смаком піци

Знову відправляємо баклажани в духовку, але вже до розплавлення сиру. Неймовірно смачна, проста та швидка в приготуванні вечеря готова. Кличте рідних чи гостей до столу і насолоджуйтеся смаком. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.