Неймовірна скумбрія, яка смачніша за червону рибу: солимо її секретним способом — їсти можна в той ж день

Смачна риба може врятувати будь-які посиденьки. Однак, найбільшим викликом стає її приготування, адже не завжди можна придбати якісну солону скумбрію у магазині.

Солона риба – одна з найсмачніших страв, її їдять з гарніром або просто так, деяким вона подобається на бутербродах. Засолюють найчастіше червону рибу, але можна таким самим способом приготувати і скумбрію.

Вона вийде не гірше солоної червоної риби, і навіть, ймовірно, смачніша за неї. Простий спосіб засолювання не забере у господині багато часу.

Варто відмітити, що солона риба присутня у кулінарних традиціях світу дуже давно. І навряд існує причина, за якої вона може втратити свою актуальність. Це неймовірний продукт, який ідеально підходить для закуски, для створення салатів і просто перекусу.

Хтось полюбляє споживати салону скумбрію з маринованою цибулею, хтось додає її до вінегрету. У будь-якому випадку результат завжди приносить неймовірне задоволення. Давайте дізнаємося, як правильно посолити цю рибу, щоб вона вийшла набагато смачніше, ніж в магазині чи в ресторані.

Інгредієнти

  • скумбрія – 3 шт;
  • вода – 250 мл;
  • сіль – 25 г;
  • цукор – 15 г;
  • чорний перець горошком – 5 шт;
  • запашний перець горошком – 3 шт;
  • лавровий лист – 2 шт;
  • гвоздика – 2 шт;
  • гірчиця не гостра – 1 ст.л.

Рецепт посолу смачної скумбрії

Рибу необхідно розморозити, прибрати плавці, голову, нутрощі, промити від плівок, а потім обробити на філе.

Як приготувати скумбрію в маринаді
Як приготувати скумбрію в маринаді

Приготувати маринад, закип’ятивши воду з рештою інгредієнтів зі списку. Дати закипіти рідини, після чого повністю охолодити її.

Підготовлену рибу потрібно опустити в маринад і притиснути вантажем, вона повинна бути повністю вкрита рідиною. Забрати посуд у холодне місце на 5-12 годин.

Як приготувати скумбрію в маринаді
Як приготувати скумбрію в маринаді

Приготовлену в такий спосіб мариновану скумбрію можна буде їсти в день приготування. Вона пряна, ніжна, помірно солона. Смачного!

Як приготувати скумбрію в маринаді
Приготування смачної риби в маринаді

Не забувайте, що ще краще вона смакує, якщо засипати її маринованого цибулею, душистим перцем, тощо. Сміливо використовуйте дану рибу для нарізки та бутербродів.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?