Всього чотири інгредієнти, 10 хвилин і отримаєте ніжний салат “Фея”: свекруха спробувала й попросила рецепт

Ділимося рецептом простого, смачного та неймовірно ніжного салату "Фея", який можна зробити за 10 хвилин. Всього чотири інгредієнти й на столі стоятиме ця смакота.

Особливість різноманітних салатів полягає у тому, що в основному вони складаються з суміші свіжих овочів, зелені та інших інгредієнтів, які вдало поєднуються між собою.

Для смаку використовують спеції, наприклад, сіль, перець, базилік, орегано, тим’ян, а також заправляють соусами. Найбільш популярними з них є майонез, сметана, бальзамічний оцет чи гірчичний соус.

Салат “Фея”

Пропонуємо за 10 хвилин приготувати вишуканий салат “Фея”, який має ніжний смак. Спочатку він здивує апетитним виглядом, а потім не розчарує, коли спробуєте. Приготування просте, швидке, тому страва виручить вас на будь-яке свято або тоді, коли захотілося посмакувати чимось новим та цікавим.

Інгредієнти

  • Відварена курка – 350 г
  • Свіжі огірки – 400 г
  • Чорнослив – 100-200 г
  • Яйця – 5 шт.
  • Волоські горіхи – за бажанням
  • Сіль, спеції – до смаку
  • Майонез або сметана – до смаку

Приготування

Для початку варто заздалегідь відварити куряче м’ясо та яйця. Зазначимо, що можна брати будь-яку частину курки. Чудово підійде філе та стегна або гомілки.

Далі беремо свіжі огірки й перетворюємо їх на соломку. Нарізаємо чорнослив теж соломкою. Дивіться, якщо він у вас сухий, тоді до цього замочуємо його в гарячій воді, залишивши так на 20 хвилин. Потім просушуємо, для зручності використаємо паперовий рушник, а вже потім нарізаємо.

Відварені яйця так само перетворюємо на соломку. Курку розбираємо і теж ріжемо, щоб утворилася тонка соломка. Втім, нарізати складові салату можна на ваш розсуд. Робіть так, як вам більше подобається.

Салат “Фея”

Всі інгредієнти перекладаємо у миску, на смак солимо та перчимо. За бажанням додаємо ще й волоські горіхи, але це не є обов’язковим. Заправляємо майонезом чи сметаною, яку поєднали з гірчицею. Перемішуємо та подаємо на стіл. Всім смачного!

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.