Як приготувати ідеальну підливу для котлет: на це знадобиться всього декілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Котлети люблять у кожній родині! А котлети з підливою усі люблять ще більше! Секрет успіху смачних котлет якраз у смачній підливі! І найсмачнішою є сметанно-томатна підлива.

У нашому рецепті ще містяться шматочки свинини, тому вона підійде ще й для макаронів. Якщо це занадто багато м’яса для вас, тоді можете готувати таку підливу без свинини, але з рештою інгредієнтів!

Таку підливу можна приготувати і подавати з котлетами для своїх близьких, щоб вони не залишалися голодними. Також таку підливу ви можете подавати з багатьма м’ясними стравами та гарнірами. Приготовлена ​​за нашим рецептом підлива виходить дуже ароматною та смачною. Для її приготування вам знадобляться тільки найдоступніші та бюджетні продукти, придбати які ви можете в кожному продуктовому магазині або супермаркеті.

Вона готується за старим класичним рецептом, тому виходить вона як у їдальні. Така підлива виходить дуже низькокалорійною та містить дуже мало жирів, тому вона ніяк не зможе зіпсувати вашу фігуру. Обов’язково спробуйте приготувати підливу для котлет за рецептом, адже вона ідеально доповнює другі страви і робить їх менш сухими. Готується вона дуже швидко і просто, тому з приготуванням справиться кожен!

Інгредієнти

  • Свинина – 400 г
  • Сметана – 100 г
  • Томатна паста – 6 ст.
  • Борошно пшеничне – 1 ст.
  • Вода – 100 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Молотий чорний перець – за смаком
  • Сіль – за смаком

Як приготувати смачну підливу

Якщо ви все ж таки вирішили робити підливу з м’ясом, обсмажуємо свинину, порізану на невеликі шматочки на олії до білого кольору або золотистого, як вам більше подобається. Солимо, перчимо.

Що додати в підливу для густоти замість борошна
Як приготувати смачну підливку до котлет

Потім додаємо дрібно порізану цибулю і смажимо далі, поки цибуля не стане золотистою. Потім відправляємо в сковороду сметану та томатну пасту. Перемішуємо.

Що додати в підливу для густоти замість борошна
Як приготувати смачну підливку до котлет

Далі всипаємо борошно, обсмажуємо трохи та вливаємо воду. Перемішуємо, залишаємо тушкуватися на повільному вогні близько 10 хвилин. За бажанням можна додати ще зелені для смаку. Така підлива підійде до будь-якого гарніру. Подавати у гарячому вигляді. Смачного!

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.