Коли захотілося чогось новенького та смачненького: рецепт ситного салату з плавленим сирком та квасолею

Цей неймовірний салат виходить дуже презентабельним, і при цьому неймовірно смачним та ситним. В нього доволі висока калорійність, але також харчова цінність.

На даний момент у просторах інтернету можна знайти неймовірну кількість найрізноманітніших рецептів. У тому числі салатів. Блогери, господині, кухарі, — усі намагаються генерувати щось новеньке, що ніхто і ніде ніколи не куштував.

Деякі експерименти виявляються дуже вдалими, і потім набувають активної популярності в мережі, деякі навпаки провалюються з тріском, як наприклад тренд на спагеті з фетою та помідорами у духовці.

Як би там не було, нічого не заважає робити вдома новинки, а також влаштовувати так звану дегустацію серед домашніх. Тим паче, що потім такі рецепти можна неодноразово повторити. Давайте з вами спробуємо приготувати неймовірний салатик з плавленням сиром та квасолею, який виходить як смачним, так і неймовірно ситним. При цьому він дійсно може замінити повноцінний прийом їжі, тому як перекус на роботі підходить ідеально.

Інгредієнти

  • біла квасоля – 2 банки
  • бекон – 4 скибочки
  • солодкий перець – 1 шт.
  • селера 1-2 стебла
  • часник – 2 головки
  • плавлений сир – 150 г
  • петрушка – 1 пучок
  • оливкова олія – 60 мл
  • яблучний оцет – 30 мл
  • гірчиця – 8 г
  • сіль
  • свіжомелений чорний перець

Як приготувати смачний салат з квасолею

Для початку необхідно запекти часник з олією. Після цього видавлюємо його та перетворюємо на одноріднц масу. Потім вносимо олію, яблучний оцет, гірчицю, сіль і перець за смаком. Усі інгредієнти необхідно збити між собою, щоб отримати соус. Тим часом обсмажуємо скибочки беконом та позбавляємося від зайвого жиру. Овочі та зелень миємо та подрібнюємо.

Як приготувати смачний салат з квасолею

Плавлений сир приберіть ненадовго в морозилку, щоб він застиг, потім натріть його на великій тертці.

Смачний та дуже простий салат Ніжність стане фаворитом цієї зими
Смачний та дуже простий салат Ніжність стане фаворитом цієї зими

Потім змішуємо усі інгредієнти між собою. За бажанням їх можна викласти шарами у кулінарний кільце, якщо ви хочете поставити дану страву на святковий стіл. Зверху прикрашаємо сиром. Ставимо в холодильник на декілька годин та подаємо у холодному вигляді.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.