Як приготувати пишний омлет на сковороді? Простий рецепт сніданку та корисні поради, які всім варто знати

Ділимося рецептом та секретами в приготуванні пишного, дуже смачного й ароматного омлету на сковороді, від якого потече слина. При дотриманні порад, зможете поставити на стіл неймовірний сніданок.

До списку одного з найпоширеніших сніданків по праву відносимо омлет. Його унікальність полягає в простоті приготування, можливості проявити свою фантазію у поєднанні смаків, а ще можна потішити своїх близьких презентацією.

Для того, щоб отримати пишний омлет на сковороді, варто додати трохи молока або сметани до суміші з яєць. Також для кращого смаку й аромату рекомендуємо використати свіжі та якісні продукти. Важливо не пересмажувати страву, адже в ідеалі вона повинна залишатися ніжною та вологою зсередини.

Омлет
Пишний омлет на сковороді

Крім того, неабиякою перевагою є те, що омлет прекрасно взаємодіє з багатьма продуктами на ваш смак, наприклад, з ковбасою, шинкою, помідорами, сиром, грибами тощо. Не бійтеся експериментувати та знайти поєднання, яке вам більше до душі.

Інгредієнти

  • Яйця – 4 шт.
  • Томати – 2 шт.
  • Свіжа зелень – 1 пучок
  • Молоко – 50 мл.
  • Сіль, перець – до смаку
  • Рослинна олія – 2 ст. л.

Приготування

В посудині розбиваємо яйця, вливаємо молоко та добре перемішуємо.

Додаємо сіль, перець, а потім змішуємо до однорідної консистенції за допомогою виделки чи вінчика.

Нарізаємо томати на тонкі кружечки й дрібно нарізаємо зелень.

На розігріту сковороду додаємо рослинну олію. Далі вливаємо яєчну суміш.

Зверху додаємо томати та зелень. Смажимо омлет на середньому вогні до готовності. В процесі приготування перевертаємо один раз.

Омлет
Пишний омлет на сковороді

Викладаємо на тарілку та подаємо своїм рідним. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.