Соковиті курячі ніжки на вечерю: секрет унікального смаку мʼяса криється в маринаді. Всі рідні у захваті

Розкриваємо секрет приготування неймовірно смачних, соковитих та апетитних курячих ніжок на вечерю. Мої рідні просто у захваті, коли їх готую. Вони відразу збігаються на запах.

Якщо ви обожнюєте дивувати сімʼю постійно новим смаком м’яса, зверніть увагу на цей рецепт. Маринад зробить його нереально апетитним, соковитим та дуже гарним на вигляд.

Спробуємо наділити вишуканим смаком саме курячі гомілки. До речі, їх можна готувати різними способами. Комусь до вподоби запечені, комусь обсмажені, а деякі обожнюють експериментувати та поєднувати з овочами чи іншими інгредієнтами на смак.

Соковиті курячі ніжки

Курячі ніжки майже неможливо пересмажити, чого не можна сказати про грудку. Навіть, якщо ви забули, що в духовці запікаються гомілки, не переймайтеся, адже кілька хвилин зверху не вплинуть на їхню соковитість.

Інгредієнти

  • Курячі гомілки – 1 кг
  • Мед – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Гострий соус – до смаку
  • Сіль, перець – до смаку
  • Соус барбекю – 1-2 ст. л.

Приготування

Добре промиваємо курячі гомілки. Потім додаємо мед, 2 столові ложки соєвого соусу, гірчицю, гострий соус, сіль та перець. Залишаємо м’ясо маринуватися приблизно на 1 годину. Утім, якщо не хочеться чекати, можна одразу поставити в духовку.

Відправляємо в духовку при 180 градусах на 40-50 хвилин.

Далі поєднуємо соус барбекю з 1 столовою ложкою соєвого соусу. Після того, як зазначений час вийшов, виймаємо курячі ніжки з духовки та змащуємо приготованим соусом. Знову ставимо в духовку ще приблизно на 5-10 хвилин, аби вони дещо підрум’янилися.

Соковиті курячі ніжки

Готуємо улюблений гарнір, подаємо його з курячими гомілками і смакуємо. Всім смачного!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.