Гості з’їдять усю “Людмилу” та попросять добавки: без цієї страви не обійдеться абсолютно жодне свято

Існує велика кількість варіантів приготування найрізноманітніших святкових салатів, і всі вони заслуговують уваги. Але ми пропонуємо вам спробувати дещо нове.

Безумовно класичні святкові салати недарма користується популярністю, адже вони вже перевірені роками, мають доволі приємний смак та аромат, а також часто виходять дуже бюджетними. Тим не менш, завжди хочеться спробувати щось новеньке.

У нашому рецепті ми пропонуємо вам ознайомитися з рецептом салату, який готується на основі копченої курки, адже вона стане основним інгредієнтом, на який робиться так би мовити уся ставка.

Пікантності страві надасть корейська морква, яку можна як придбати у магазині, так і зробити самотужки. Звичайно, у випадку домашнього приготування, ви зможете зробити дійсно смачну закуску, яку також можна буде подати окремо.

Замість майонезу ви можете сміливо використовувати грецький йогурт, або ж зробити даний соус самостійно вдома. Але термін зберігання салату у такому випадку значно скороститься через те, що майонез швидко псується.

І, звичайно, багато буде чого залежати від якості сиру, який ви оберете. До речі, його кількість ви можете регулювати самостійно, а також разом з сиром додати часник, який буде прекрасно поєднуватися з інгредієнтами.

Інгредієнти

  • копчена курка – 200 г;
  • кукурудза консервована – 200 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • корейська морква – 150 г;
  • твердий сир – 50 г;
  • майонез – 70 мл
  • сіль
  • перець мелений

Як приготувати смачний салат

Для початку необхідно відварити, почистити пита подрібнити варені яйця. Копчену курку також подрібнюємо кубиками.

Твердий сир натираємо, складаємо його разом з корейської морквою, а також додаємо консервовану кукурудзу. Слідкуйте за тим, щоб не потрапляла зайва волога.

Як приготувати смачний салат

Шарами викладаємо у салатний за допомогою кулінарного кільця.

Спочатку йде курка, далі морква по-корейськи, далі натертий твердий сир, потім яйця. Кожен шар змащуємо майонезом та трохи притискаємо.

Використайте правильно крабові палички: робимо з них такий салат, який ніколи не набридне
Як приготувати смачний салат

Зверху прикрашаємо консервованою кукурудзою, забираємо кулінарне кільце.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.