З’єднала пекінську капусту з горошком і вийшов салат “Леся”: з найдоступніших продуктів і всього за 5 хвилин

Поєднання курки та ананасів стало звичним, урізноманітнити салатну класику допоможе додавання пекінської капусти та консервованої кукурудзи. Така страва виходить свіжою, з насиченим смаком.

Майонез робить салат соковитим та ніжним, але щоб знизити калорійність його можна замінити на сметану. Пекінську капусту краще купити невелику, дрібні качани набагато соковитіше. Якщо не любите філе через сухість, використовуйте будь-яку частину курячого м’яса. Хоч салат і готується нашвидкуруч, але виходить ефектним та ідеально підійде до святкового столу!

Салат з пекінською капустою, куркою та ананасами – це свіжий та ароматний салат, який поєднує у собі різноманітні текстури та смаки. Страва виходить дуже насиченою та смачною завдяки взаємодії кислих ананасів, соковитої курячої грудки та хрумкої пекінської капусти.

Історія цього салату немає чіткого походження, але його становлення пов’язані з популярністю східної кухні у країнах. Ймовірно, салат з пекінською капустою, куркою та ананасами з’явився як суміш східних смаків та західних уподобань у їжі.

При приготуванні салату пекінська капуста виступає в ролі основи, курка – як білковий компонент, а ананаси надають страві солодкість і свіжість.

Він дуже корисний для організму. У ньому містяться вітаміни А, С, К, E, а також вітаміни групи В. Капуста багата на клітковину, що сприяє нормалізації травлення. Курка є джерелом високоякісного білка, необхідного для зростання та розвитку організму. Ананаси містять фермент бромелайн, який покращує травлення та має протизапальні властивості.

Інгредієнти

  • Куряче філе – 200 г
  • Ананас консервований – 100 г
  • Консервована кукурудза – 100 г
  • Сир твердий – 50 г
  • Листя пекінської капусти – 6 шт
  • Майонез – 2 ст.

Як приготувати смачний салат

Куряче філе варити на середньому вогні приблизно 15-20 хвилин. Остудити у бульйоні. Нарізати дрібними кубиками.

Рецепт приготування салату

Консервовані ананаси порізати невеликими шматочками, натерти сир на дрібній тертці. У глибокій чаші змішати всі інгредієнти, додати консервовану кукурудзу та майонез, перемішати.

Салат з пекінської капусти: доповнить інші страви на святковому столі або стане закускою
Салат з пекінської капусти

Листя капусти крупно нарізати. Відправити в миску до інших продуктів, акуратно перемішати. Салат готовий!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.