Повітряний сніданок з японського ресторану повторила у себе на кухні: млинці-суфле, у рецепт яких я закохана

Хочете зробити оригінальний сніданок і тим самим здивувати своїх рідних? Приготуйте повітряні японські млинці-суфле й ви справді у них закохаєтеся. Вони дуже смачні.

Такі млинці стануть чудовим сніданком вихідного дня. Вони нагадують суфле, втім, випікаються на сковороді. Звичайно, цей рецепт відрізняється від класичного, проте смак, вигляд та аромат японських млинців-суфле того варті.

Повітряні японські млинці радимо готувати, коли ви не поспішаєте, хочете спробувати щось оригінальне та цікаве, а також почати свій день з незвичного сніданку. Ділимося рецептом, як приготувати неймовірні смаколики, аби приємно здивувати себе та своїх рідних.

Млинці-суфле
Млинці-суфле

Інгредієнти

  • Яйця – 2 шт.
  • Ванілін
  • Молоко 2,5% – 20 г
  • Кондитерське борошно – 37 г
  • Цукор – 26 г
  • Лимонний сік – 4 г

Приготування

Для початку розділяємо білки від жовтків і відправляємо білки в холодильник.

До жовтків всипаємо ванілін, вливаємо молоко, просіюємо борошно, а потім за допомогою міксера збиваємо до однорідного стану.

Працюємо з білками, які поставили в холодильник. До них додаємо сік з лимона і перемішуємо до появи м’якої піни. Поступово всипаємо цукор та збиваємо. Якщо ми перевернемо посудину, то безе не має стікати.

Трохи безе з’єднуємо з тістом із жовтків, а вже тоді відправляємо до білків. Все перемішуємо лопаткою. Не робимо це довго, щоб білки не дуже осіли.

Тісто відправляємо в кондитерський мішок та викладаємо на розігріту сковороду з олією, формуючи пишний млинець. Поверх поливаємо ложкою води й смажимо під кришкою орієнтовно 5 хвилин з кожного боку.

Млинці-суфле
Млинці-суфле

На кожен млинець-суфле кладемо шматочок вершкового масла з цедрою лимона. Також можете прикрасити цукровою пудрою. Всім смачного!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.