Мої гості його обожнюють: рецепт легкого та смачного салату з пекінської капусти. Він просто неймовірний

Салат – одна з найпростіших страв у приготуванні. Складається з маленьких шматочків, які заправляються соусом або салатною заправкою. Пропонуємо зробити легку страву з пекінської капусти.

Салати складаються з різноманітних продуктів. Ви можете робити з овочів, м’яса, фруктів, яєць, сиру, бобів тощо. Так, це далеко не весь список інгредієнтів. Рецептів існує безліч, на будь-які смакові уподобання, рівень складності й, звичайно, варто орієнтуватися на свій бюджет. Втім, навіть з доступних складових, можна зробити неперевершену смакоту.

Більшість салатів подаються в холодному вигляді, однак в деяких закладах є можливість посмакувати ними й теплими. Це універсальна страва, адже її ставлять на свята, смакують на обід або представляють як гарнір до основної страви.

Салат з пекінської капусти
Салат з пекінської капусти

Ділимося рецептом смачного і доступного салату, який точно сподобається всій вашій сім’ї та гостям. Поєднання пекінської капусти, яєць, помідорів й кукурудзи просто неймовірне. Рецепт дуже простий.

Інгредієнти

  • Пекінська капуста – половина
  • Яйця – 3-4 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Кукурудза – 3 ст. л.
  • Майонез, сіль – до смаку

Приготування

Для початку нарізаємо пекінську капусту, а потім перекладаємо її у глибоку посудину.

Нарізаємо середніми шматочками заздалегідь відварені яйця і відправляємо в миску з пекінською капустою. Теж саме робимо з помідорами.

Салат з пекінської капусти
Салат з пекінської капусти

До всіх інгредієнтів додаємо кукурудзу, на свій смак солимо та заправляємо майонезом. Все перемішуємо, викладаємо на святкову тарілку і подаємо до столу. Дуже смачний, доступний та неймовірний на смак салат готовий. Смакуйте із задоволенням!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.