Дієтичний рецепт з рибою, який приголомшить багатством смаку: саме те, щоб швидко підготуватися до літа

Риба — це неймовірний продукт, який вимагає мінімум роботи з нею, але результат завжди виходить приголомшливим, за яку саме б рибку ви не бралися.

Смачну рибу приготувати можна доволі просто. Достатньо добре її посолити, поперчити, полити лимонним соком та поставити в духовку. Але якщо хочеться приготувати дійсно дещо неймовірно та смачне, можна заморочитися.

У нашому рецепті ми пропонуємо вам ознайомитися з технологією приготування печеної риби з овочами, яка виходить не просто дуже ароматною, легкою та приємною на смак, але дієтичною. Саме її ви можете собі готувати в період, коли готуєтеся до літнього сезону.

Вона не тільки не завадить вашій фігурі, але й надасть вам усі необхідні вітаміни та мікроелементи, в яких так сильно має потребу організму особливо у такі стресові дні, коли ми обмежуємо наше харчування, вживання вуглеводів та цукру, а також активно займаємося спортом.

Для того, щоб уникнути надходження зайвих калорій ми радимо вам придбати нежирні види риби, яка здебільшого буде складатися з білка, а також уникати тих видів риби, в яких багато кісток, адже процес її вживання тоді буде легким та приємним.

Інгредієнти

  • ціла риба – 4 штуки
  • сіль – за смаком
  • приправа для риби – за смаком
  • цибуля ріпчаста – 1 штука
  • лимон – 1 штука
  • солодкий перець – 1 штука
  • часник – 3 зубчики
  • зелень – ¹⁄₂ пучка

Як приготувати смачну печену рибу

Для початку необхідно повністю почистити рибу. Обережно поводитися з жовчним міхуром, адже якщо він лопне, то м’ясо стане гірким. Ззовні та зсередини натріть сіллю та приправою
цибулю наріжте кільцями або півкільцями.

Як смачно запекти рибу

Свіжий лимон наріжте тонкими скибочками, перець наріжте соломкою, часник пошматуйте дрібними шматочками, нарубайте зелень.

Рецепт неймовірної запеченої риби
Рецепт неймовірної запеченої риби

Кожну підготовлену рибу покладіть на окремий аркуш фольги та помістіть начинку всередину. Загорніть фольгу
запікайте рибу приблизно 25 хвилин за температури 180 °С.

Подавайте у гарячому вигляді з різними гарнірами та салатами. Таку рибу можна їсти в будь-який час дня, але найкраще буде вжити її ввечері.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?