Мінімум зусиль – максимум задоволення: смакота з лаваша, яку ви будете готові їсти хоч кожен день

Вірменський лаваш — це не тільки смачна традиційна страва, але й неймовірний помічник на кухні, так як він дає можливість нам приготувати неймовірну кількість закусок.

Здебільшого ми вперше знайомимося з лавашем, коли дегустуємо різну вуличну їжу. Зазвичай це шаурма, яка так користується популярністю, доволі бюджетна, дуже ситна, і як поговорюють являється ледь не найздоровішою представницею фаст-фуду.

Звісно, при таких обставинах лаваш зазвичай неймовірно смачний, хрусткий, ідеально просмажений. Коли ж ми купляємо його в супермаркетах, ане в пекарнях, справа за тим, щоб приготувати з нього дійсно смачну закуску. А це може стати навіть викликом.

У нашому рецепті ми пропонуємо вам ознайомитися з технологію приготування смачного перекусу, для якого вам знадобляться овочі, сир та сам лаваш. Вийде неймовірно смачно, часу на це піде зовсім мало, а результат потішить.

Інгредієнти

  • тонкий лаваш — 4 шт.;
  • томати – 2 шт.;
  • перець болгарський червоний – 1 шт.;
  • перець жовтий – 1 шт.;
  • світ моцарела – 250 г;
  • бринза — 250 г;
  • сіль
  • перець чорний мелений – на свій смак;
  • олія соняшникова – 60 мл.

Рецепт приготування неймовірної закуски з лаваша

Для початку необхідно приготувати усі продукти. Овочі вимиваємо та нарізаємо соломкою.

Рецепт приготування неймовірної закуски з лаваша

Сир Моцарела натираємо на великий тертушці, а бринзу маленькими кубиками.

Розкладаємо на робочій поверхні листя лаваша та розкладаємо на них овочі. Солимо, перчимо, викладаємо бринзу і посипаємо тертою моцарелою.

Лаваш з кисломолочним сиром, який можна їсти хоч кожного дня
Лаваш з начинкою, який можна їсти хоч кожного дня

Формуємо конвертики, розігріваємо пательню з олією, обсмажуємо наші конвертики на середньому вогні до появи золотистої скоринки. Викладіть на паперові серветки, якщо з’явиться зайвий жир. Так само даний рецепт можна використовувати для грилю.

До рецепту ви також можете додати м’ясні інгредієнти у якості начинки. Мова може йти про бекон, ковбасу, копчену грудку чи салямі. Не будуть зайвими обсмажені гриби, маслини, зелень, тощо. Ви владні придумувати для себе інший варіант начинки, але варто брати до уваги, що тоді час приготування значно збільшиться.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?