Салат “Принц Альберт” з простих буряків тепер готую щодня: рідні їдять відрами — вся річ у секретній заливці

Буряк — доволі універсальний овоч, який дозволяє нам приготувати, як неймовірно смачні супи, так і салати з закусками. Одним з таких ми поділимося в нашому рецепті.

Салат з вареного буряка є не лише корисною стравою, а й смачною. Але якщо готувати його однаково, він швидко набридне.

Варто скуштувати буряковий салат “Принц Альберт”. Страва має неймовірний смак за рахунок секретної заливки, з нею буряк розкривається новою гамою смаків.

Його рецепт дуже простий, а тому не викликає жодних складнощів чи питань під час процесу. Головне — довіритися собі та виділити набагато часу на приготування даного салатику. Вийде обов’язково смачно і дуже апетитно. Такий салат задоволенням з’їдять і дорослі, і малі. Його можна подавати окремо, а можна доповнювати гарніром та основною стравою, яка складається з м’яса чи риби. В будь-якому випадку вийде дуже круто

Його рецепт дуже простий, а тому не викликає жодних складнощів чи питань під час процесу. Головне — довіритися собі та виділити набагато часу на приготування даного салатику. Вийде обов’язково смачно і дуже апетитно. Такий салат з задоволенням з’їдять і дорослі, і малі. Його можна подавати окремо, а можна доповнювати гарніром та основною стравою, яка складається з м’яса чи риби. В будь-якому випадку вийде дуже круто.

Інгредієнти

  • Буряк — 2 штуки
  • Сіль — пів чайної ложки
  • Мед — 2 чайні ложки
  • Яблучний оцет — 2 столових ложки
  • Рослинна олія — 3 столових ложки
  • Часник — 2 зубчики
  • Чорний перець мелений — на смак
  • Червоний перець мелений — на смак

Як приготувати смачний салат з буряка

Необхідно взяти 2 великі буряки, зварити або запекти до готовності, прибрати шкірку, натерти овоч крупно.

Салат з вареного буряка

Приготувати заливку, змішавши половину чайної ложки солі, 2 чайні ложки рідкого меду, 2 столові ложки яблучного оцту, 3 столові ложки рослинної олії без запаху, 2 подрібнені зубці часнику, по чверті чайних ложки чорного і червоного меленого перцю.

Салат з вареного буряка

Полити салат рідиною, що вийшла, добре перемішати. Можна подавати його на стіл відразу, але смачнішим він стане, якщо кілька годин постоїть у холодильнику. Смачного!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.