Картопляні кораблики з цікавими вітрилами: не обов’язково брати сало. Таку вечерю і гостям подати не соромно

Важко уявити своє життя без картоплі, адже вона, як продукт супроводжує нас впродовж року, так як є всесезонною. Саме тому її так зручно використовувати для будь-якої нагоди.

Тому це чудова основа для різноманітних бюджетних закусок. І картопляні човники з начинкою – один із них. Ідея приготування ситних картопляних човників виникла вже давно. Їх регулярно пробують створити найрізноманітніші блогери в YouTube, Instagram, ТікТок та інших платформах.

Такі човники можуть бути доволі простими. Достатньо розрізати картоплю навпіл, натерти її спеціями та сіллю та закріпити вітрило із сала. Однак, ми пропонуємо спробувати набагато складніший рецепт, в якому картопля наповнюється начинкою, а у якості вітрила використовується якісний бекон.

Споміжним матеріалом у цій справі зубочистка. Для того, щоб страва вийшло дійсно смачно і використовуйте сорти картоплі з високим вмістом крохмалю. У такому випадку він вийде дуже м’яким, ніжним, а також легко в братами в себе смак та аромат начинки.

Інгредієнти

  • картопля
  • сир твердий
  • шинка (можна фарш)
  • бекон
  • сметана
  • майонез
  • сіль
  • перець
  • сир твердий

Як приготувати смачні кораблики з картоплі та вітрилами з беконом

Для початку картоплю необхідно відварити у підсоленій воді 20-30 хвилин. Це робиться для того, щоб можна було отримати проварену картоплю всередині і при цьому хрустку ззовні.

Як приготувати картоплю з вітрилами

В окрему ємність необхідно подрібнити шинку, додати до неї перець, сир. Також викладаємо сметану та майонез і добре перемішуємо. Готову картоплю необхідно розрізати на половинки. Дістаємо середину і замість неї викладаємо начинку.

Як приготувати смачні картопляні кораблики

Деко необхідно застелити пергаментом, після чого змастити вершковим маслом або соняшниковою олією. Помістити картоплю у форму. Ставимо зубочистки із закріпленим беконом у вигляді вітрила. Ставимо випікатися при температурі 200 ° С 30-40 хвилин.

Подаємо на стіл у гарячому вигляді, зверху натираємо сиром. Супроводжуємо страву салатом.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.