Якщо у вас є 1 склянка вівсянки та 2 яйця, приготуйте цей 5-хвилинний рецепт на сніданок: заряд енергії

Поживний та смачний сніданок створює настрій та дає заряд енергії на цілий день. Приготуйте вівсяний пиріг за рецептом. В його основі - вівсяні пластівці з сирною начинкою.

Оригінальний варіант корисного пирога для сніданку. Зазвичай ми снідаємо бутербродами або йогуртом, що дозволяє нам зекономити час на приготуванні повноцінної їжі, а також насититися перед важким днем.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з рецептом приготування вівсяного пирога, який готується дуже швидко, виходить неймовірно корисним та легким, і не вимагає багато зусиль.

Особливо такий пиріг вигідно готувати, якщо у вас велика родина. Адже на виготовлення бутербродів чи різних страв для кожного члена сім’ї буде витрачено абсолютно стільки часу, скільки ви витратити на за місто випікання даного пирога.

І звісно, ніхто з домочадців вже не зайде по дорозі на роботу чи навчання за кавою у пекарню, де можна перекусити випічкою. Для приготування даного рецепту рекомендуємо використовувати вівсяні пластівці високої якості, а також придбати ті, які готуються 2-3 хвилини. Не очищена вівсянка буде більш важка для роботи, і може не піддаватися так легко.

Інгредієнти

  • Куряче яйце – 1 шт
  • Борошно пшеничне – 100 г
  • Вівсяні пластівці – 300 г
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Цукор — 170 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Сир 9% – 250 г
  • Сметана – 180 г

Як приготувати смачний пиріг з вівсянки на сніданок

Заморозьте масло. Всипте в миску пластівці, борошно, цукор і розпушувач. Ретельно перемішайте.

Як приготувати вівсяний пиріг

Перемістіть вівсяну суміш у чашу блендера, додайте заморожене масло і подрібніть до однорідної консистенції.

Отриману суміш рівномірно розподіліть по дну форми, утрамбовуючи зворотним боком ложки.

У миску викладіть сир, сметану, цукор та яйце. Збийте блендер до однорідної консистенції.

Рецепт приготування сніданку

Викладіть крем в основу пирога. Струсіть форму, щоб рівномірно розподілилася начинка. Присипте залишками суміші з пластівців та олії. Випікайте при 180 С протягом 30-40 хвилин.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.