Чи правильно ви готуєте підливу: ваша страва може стати в рази смачнішою, і всього лиш треба додати це

Для того, щоб зробити вечерю незабутньою, інколи достатньо додати лише декілька акцентів. Як наприклад, смачну томатну підливу. Але як це зробити?

Підлива може стати не тільки прекрасним доповненням до основних страв, але продуктом, який допоможе вам приховати деякі недоліки у гарні рідше м’ясі.

В різних сім’ях віддають перевагу різним підливка. Хтось любить її зі свіжих помідорів, хтось томатні, а хтось завжди готує а вершкові. В будь-якому випадку, вони майже ніколи не бувають зайвими, а також не залишаються стояти у сковороді, так як її навіть залюбки з’їдають з хлібом.

Але далеко не в кожної господині виходить ідеально підливка, і це пов’язано з тим, що допускаються доволі примітивні, і тим не менш популярні помилки. У нашому рецепті ми пропонуємо ознайомитися вам з основними порадами для приготування підливи, завдяки яким ви зможете створити справжній шедевр на кухні і всього за декілька хвилин.

Інгредієнти

  • Цибуля — 1 штука
  • Морква — 1 штука
  • Борошно — 4 столових ложки
  • Томатна паста — 3 столових ложки
  • Вода — 200 мілілітрів
  • Сіль — на смак
  • Перець мелений — на смак
  • Олія соняшникова — 2 столових ложки
  • Масло вершкове — на смак

Як приготувати смачну томатну підливку

Борошно — це універсальний помічник у приготуванні будь-якого соуси чи підливки, адже саме воно надає густоти. Але у таких рецептах є підводні камені. Наприклад, в будь-який момент ви можете отримати замість густої підливки масу з грудочками.

Щоб уникнути цього, на холодну сковороду необхідно налити олію, внести трохи вершкового масла, і поставити маленький вогонь. Дуже важливо, щоб пательня не перегрілася. Як приготувати смачну підливуЯк приготувати смачну підливу

Щойно масло розтане, додайте просіяне борошно і відразу починайте перемішувати.

Що додати в підливу для густоти замість борошна
Як приготувати смачну підливку

Обсмажувати борошно потрібно кілька хвилин до легкого карамельного відтінку.
Після цього невеликими порціями влийте бульйон, постійно перемішуючи.

Для того, щоб підливка вийшла дійсно смачною рекомендуємо для початку подрібнити та обсмажити цибулю, а потім додати і натерту моркву, і також обсмажити її до готовності. Також за бажанням ви можете додати м’ясо чи гриби. Їх необхідно довести до готовності разом із засмажкою, і лише після цього готувати саму підливку. Подавати у гарячому вигляді разом з гарні рами та м’ясом.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.