Вінегрет відпочиває: кращий рецепт бурякового салату з кукурудзою — і корисний, і смачний, і ситний

Приготувати дійсно смачний салат, який буде корисним, і при цьому викликатиме реальний апетити доволі складно, але з цим рецептом вам буде набагато простіше впоратися.

Салат — це прекрасна альтернатива майже усім прийомам їжі. До нього звертаються під час складання меню для свята, і так само він користується неабиякою популярністю серед людей, які намагаються схуднути та сідають на дієту. Користі від нього дуже багато. І полягає вона не тільки у дієтична сті такої їжі, адже салати як правило не перевищують 100 кілокалорій на 100 г. Але також своїм вмістом. Зазвичай це певний набір вітамінів, мінералів, а також амінокислот.

Зокрема, доволі корисним продуктом є буряк. Його плюси — це те, що він дуже довго зберігається, а також доступний взимку, і при цьому неймовірно бюджетний. Який би у вас не був фінансовий стан, ви завжди можете собі дозволити приготувати салат з буряка. І ви можете його як від варювати, так і маринувати. В будь-якому випадку буде неймовірно смачно.

Він прекрасно поєднується з різноманітними спеціями, з часником, з продуктами кисломолочного походження. Але так само він дуже круто йде з різноманітними соусами, включаючи майонез та грецький йогурт. Окрім того, ви завжди можете додати будь-що, починаючи від м’яса, і закінчуючи рибними продуктами.

І лише єдина умова для того, щоб він смакував краще повинна бути виконана: як правило такі салати подають в охолодженому вигляді, адже теплий буряк як правило не такий смачний.

Інгредієнти

  • яйця – 5 штук
  • буряк – 1 кілограм
  • кукурудза – 1/2 банки
  • спеції (сіль, перець) – за смаком
  • майонез – за смаком
  • картопляна соломка – за бажанням

Як приготувати смачний салат з буряка і кукурудзи

Для початку необхідно відварити яйця, після чого порізати соломкою. Викласти в миску. Відварений буряк також порізати соломкою та викласти до яєць.

Найпростіший салат з доступних інгредієнтів

З банки з кукурудзи необхідно злити воду, додати до маси, а також внести сіль, мелений перець, і різноманітні спеції. За бажанням додати подрібнену зелень.

Рецепт простого та бюджетного салату: смак, що вражає
Рецепт простого та бюджетного салату

Додати майонез і ще раз перемішати. За бажанням зверху можна прикрасити картопляною соломкою смаженою у фритюрі.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.