“Тоскана” всього з 5 базових інгредієнтів: салат, яким захочеться ласувати щодня, а не тільки на свята

Пропонуємо до вашої уваги неймовірної страви "Тоскана", яка готується всього з 5 базових інгредієнтів. Цей салат буде ідеальним і на свято, і на кожен день.

Часом буває зовсім не просто знайти ідеальний варіант салату, який складається з базових бюджетних продуктів, при цьому у композиції виходить неймовірно смачним та корисним. Ми пропонуємо вам приготувати страву, яка відповідає усім цим вимогам, а також ідеально підходить до будь-якого заходу і будь-якої пори року.

Ви легко можете приготувати його замість Олів’є, або навпаки поласувати ним разом з сім’єю на вечерю. В будь-якому випадку вийде дуже смачно, доречно і при цьому не обтяжуватиме бюджет.

Варто відмітити, що за своїм складом салат буде нагадувати новорічний варіант страви, яка складається з курятини, сиру та ананасу. І в цілому ви також можете за своїм бажанням доповнювати дану технологію іншими інгредієнтами, які ви вважаєте доречними. Майонез свою чергу можна замінити на грецький йогурт, якщо хочеться знизити калорійність страви.

Помідори краще обирати черрі. Втім, не буде нічого поганого у тому, якщо ви оберете крупні плоди. Добряче соліть, персчіть, також вносять спеції.

А до заправки можна сміливо додавати велику кількість учасника, адже він зробить смак набагато пікантнішим.

Інгредієнти

  • куряча грудка – 250 г
  • помідори – 2 шт.;
  • сир тертий – 200 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • свіжі печериці – 200 г;
  • майонез, сіль — до свого смаку;
  • оливкова олія — для смаження.

Як приготувати неймовірний салат Тоскана

Для початку необхідно відварити курятину, дати їй охолонути, а потім порізати квадратиками. Підготуємо тарілку, і викладаємо на неї першим шаром м’ясо. Зверху наносимо майонез.

Салат Дружба мої друзі й рідні зʼїдають весь без залишку
Як приготувати неймовірний салат Тоскана

Далі необхідно підготувати усі овочі. Цибулю чистимо та подрібнюємо. Гриби нарізаємо слайсами. На розігріту сковороду спочатку відправляємо цибулю, яку обсмажуємо до готовності, а потім додаємо гриби.Викладаємо отриману масу наступним шаром, і знову зверху наносимо майонез.

Рецепт смачного салату
Рецепт смачного салату

Помідори нарізаємо тонкими кружальцями, викладаємо наступним шаром і змащуємо майонезом. Посипаємо все тертим сиром і відправляємо настоятися в холодильник на дві години.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.