Натираємо буряк і додаємо ці інгредієнти: виходить смачний салат, який з’їдять за хвилину – корисно і швидко

Салат з буряка завжди користувався великою популярністю через свої харчові властивості, а також великий набір вітамінів у своєму складі. Але завжди є місце для експериментів.

Господиням розповіли, як швидко і просто приготувати смачний салат із буряків та інших інгредієнтів, який підкорить домашніх та гостей. Зникне зі столу за лічені хвилини.

Готується він дуже просто і здебільшого з овочей, які не потребують якоїсь особливої обробки, а тому технологія приготування неймовірно проста та доступна кожній.

Звичайно, деякі інгредієнти можна замінити за своїм смаком. Так само заправку зробити за власним бажанням. Наприклад, салат можна сміливо заправляти грецьким йогуртом. А до самої страви додати смачну рибу, консервовану або солону.

Інгредієнти

  • буряк -1 шт.;
  • помідори – 4 шт.;
  • перець болгарський -1 шт.;
  • огірок – 1 шт.;
  • зелена цибуля – 30 грамів;
  • петрушка і кріп свіжі — 30 грамів;
  • сир м’яких сортів – 50 грамів;
  • маслини консервовані – за смаком;
  • олія соняшникова нерафінована – 2 столові ложки;
  • бальзамічний оцет – 1 столова ложка;
  • часник — 1 зубчик;
  • сіль – за смаком;
  • цукор – за смаком.

Як приготувати смачний салат з буряка

Перш за все, слід відварити буряк, очистити його і натерти на великій тертці в глибоку миску, потім звільнити від серцевини болгарський перець, нарізати його тонкою соломкою, відправити в салат, нарізати огірки, додати в миску маслі.

Салат з вареного буряка

Після брусками нарізати томат, пропустити через прес часник, нашаткувати зелену цибулю з петрушкою і кропом, все додати в салат.

Знаменитий салат Барбі з вареного буряка підкорив усіх моїх гостей
Знаменитий салат з вареного буряка підкорив усіх моїх гостей

Заправити його соняшниковою олією та бальзамічним оцтом. Всипати сіль, цукор. Ретельно перемішати.

Перед подачею поставити на декілька годин в холодильник, щоб салат набув правильного смаку. Подавати в окремі тарілці, формувати у пекарському кільці або наприклад викласти у спеціальні тарталетки. Салат ідеально підходить і на кожен день і на свята.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.