Додайте це у воду – і оладки обовʼязково будуть дуже пухкими. Рецепт неймовірного тіста без кефіру і яєць

Оладки — це прекрасно знайомим усім варіант сніданку, який попри незмінний смак та зовнішній вигляд абсолютно по-різному може готуватися. Навіть без кефіру та яєць.

У нашому рецепті ми пропонуємо вам ознайомитися з методом приготування смачних оладок без використання кефіру та яєць. Ця технологія перш за все підійде тим, хто не може вживати молочні продукти, а також буде прекрасним варіантом для здорового харчування, адже калорійність таких виробів буде в рази меншою.

При цьому вони також ідеально підходять на ті випадки, коли у вас холодильнику просто немає відповідних продуктів, і необхідно їх чимось замінити.

Для того, щоб не відчути відсутність кефіру буде достатньо просто використати суду та оцет, що в результаті дасть нам хороші бульбашки в тісті. Курячі яйця в свою чергу часто взагалі бувають зайвими у тісті, так як вони роблять його більш клейким і щільним, що не завжди подобається домашнім.

Сміливо беріться за справу та спробуйте приготувати оладки за цим рецептом, і вам обов’язково сподобається. Подавайте їх разом зі смачною сметаною, вершками, різними джемами та варенням, а додавайте горіховою пасту, і впринципі, все що ваша душа забажає — хоч свіжі фрукти.

Інгредієнти

  • 200 мл води;
  • 7 г дріжджів;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • 240 г борошна;
  • олія для смаження.

Як приготувати смачні оладки без кефіру та курячих яєць

Для початку необхідно подбати про те, щоб усі інгредієнти були однакової температури. Тому або дістаньте їх холодильнику, або навпаки подбайте про те, щоб усі вони були холодні. Це важливо для того, щоб отримати правильну консистенцію тіста.

Пишні японські оладки Дораякі
Пишні оладки без кефіру і яєць

У миску налийте воду, додайте дріжджі, сіль і цукор.
Перемішуючи віночком, додайте борошно. Накрийте рушником тісто й залиште на 30 хвилин.

Пишні японські оладки Дораякі
Як приготувати смачні та пишні оладки без кефіру та яєць

За допомогою двох ложок викладайте тісто на сковорідку й обсмажте з обох боків.

Викладайте готові вироби на тарілку з паперовою серветкою. Це необхідно для того, щоб у вибрався зайвий жир і ви його не приймали в їжу.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?