Купую для цієї страви найдешевший фарш, а отримую кулінарний шедевр: про котлети й не згадаєте

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачних та соковитих ковбасок з м'ясного фаршу. Приготувати таку смакоту можна вдома самостійно, лише за допомогою духовки.

Інгредієнти:

  • Яловичина (філе) – 250 г
  • Свинина (філе) – 300 г
  • Цибуля ріпчаста – 100 г
  • Паприка мелена – 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений – 0,25 ч. ложки
  • Перець червоний мелений – 0,25 ч. ложки
  • Соус соєвий – 2 ст. ложки
  • Вода мінеральна газована – 50 мл
  • Розпушувач – 5 г
  • Сіль – 1 ч. ложка

Приготування:

М’ясо вимиваємо та обсушуємо паперовими рушниками. У процесі приготування нам знадобиться харчова плівка, пергаментний папір або силіконовий килимок. За допомогою м’ясорубки з великою решіткою або блендером подрібнюємо м’ясо не дуже дрібно – у ньому повинні залишатися цільні шматочки.

У мисці з’єднуємо фарш, сіль, два види перцю, розпушувач, паприку, мінералку та соєвий соус. Добре вимішуємо все 10 хвилин. Відбиваємо фарш, піднімаючи масу та акуратно кидаючи назад у миску. Накриваємо фарш харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на кілька годин або на ніч.

Рецепт м'ясної страви на вечерю: нагадує котлети, але вдвічі їх перевершує
Рецепт м’ясної страви на вечерю: нагадує котлети, але вдвічі їх перевершує

Через цей час очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками цибулю. Відправляємо цибулю до фаршу та добре вимішуємо ще 5 хвилин. Знову накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник ще на 3-4 години.

Вмикаємо духовку для розігріву до 200 градусів. Деко застилаємо пергаментним папером (змащуємо рослинною олією) або силіконовим килимком. За допомогою кулінарного шприца, мішка або через обрізану пластикову пляшку, формуємо ковбаски на деко. Відправляємо у духовку, розігріту до 200 градусів.

Якщо ви хочете, щоб ковбаски були більш підсушені, запікайте їх 15 хвилин при 200 градусах, потім увімкніть режим конвекції на 5 хвилин. Якщо хочете соковитіші ковбаски, запікайте 10-15 хвилин при 200 градусах, потім переверніть і готуйте ще 5-10 хвилин. Запечені ковбаски з фаршу готові. Подаємо м’ясну страву з вашим улюбленим соусом, із салатом зі свіжих або маринованих овочів. Смачного!

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?