Навіщо при обсмаженні м’яса класти на пательню скоринку хліба: ця хитрість варта Нобелівської – дуже смачно

Обов'язково спробуйте приготувати м'ясо за цим рецептом, і залишитеся дуже задоволеними. Лише одна маленька хитрість допоможе вам впоратися з вечерею.

Щоб приготувати дійсно смачне м’ясо, насправді не потрібно бути шеф-кухаром. Достатньо мати мінімальні знання та хитрощі і дуже смачна вечеря вашим рідним буде гарантована. Головне — підібрати свіжа та ніжне м’ясо, з яким буде легко працювати.

Краще обирайте молоду свинину, шийку або інші в міру жирні частини, які зазвичай використовуються для приготування, наприклад, шашлику.

Якщо м’ясо або котлети під час смаження плавають у жирі, просто покладіть у сковорідку шматочок хліба. Він убере весь зайвий жир. Проте вкрай важливо не прогаяти момент і вчасно дістати хліб зі сковороди, інакше він розпадеться на крихти.

Аналогічним чином можна врятувати будь-яку страву, до якої додано занадто багато олії. Також шматочок хліба кладуть у каструлю при варінні буряків, це запобігає поширенню неприємного запаху.

Інгредієнти

  • М’ясо — 1 кілограм
  • Цибуля — 2 штуки
  • Цукор — 2 столових ложки
  • Сіль — на смак
  • Чорний мелений перець — на смак
  • Морква — 1 штука

Як приготувати смачне м’ясо

Для початку необхідно приготувати овочі. Миємо їх та чистимо. Цибулю подрібнюємо та ставимо на гарячу пательні вносимо трохи цукру та карамелізуємо цибулю на повільному вогні.

Цей рецепт здивував: отримала ніжне та соковите мʼясо, яке запекла у фользі
Ніжне та соковите мʼясо на сковороді

Коли вона стане золотою, вносимо моркву. Обсмажуємо до готовності. Я за тим часом подрібнюємо, відокремлюємо же, кладемо м’ясо на пательні, накриваємо кришкою та смажемо до готовності.

Соковиті курячі ніжки на вечерю: секрет унікального смаку мʼяса криється в маринаді
Секрет унікального смаку мʼяса

Якщо хочеться отримати м’яке м’ясо можна підливати трохи бульйону, якщо він є в наявності. Обов’язково солимо, перчимо, вносимо за бажанням спеції та зелені.

Замість свинини ви легко можете використовувати інші види м’яса. Наприклад, з курятиною ви впораєтеся вдвічі швидше, і можете використовувати як грудинку, так і стегенця. Замість солі можна використовувати соєвий соус, який надасть необхідної солоності, а також інших ароматів.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.