Ніжний вершковий смак: готуємо смачний суп з плавленим сиром та курячим мʼясом – бюджетно та ситно для родини

Для хорошого настрою та вдалого дня необхідно подбати про ситне харчування для всієї родини, тому ми підготували простий покроковий рецепт ніжного курячого супу з плавленим сиром, який стане вашим фаворитом.

Справжня господиня кожного дня намагається дивувати своїх рідних простими, але водночас насиченими смаками стравами, які здивують її рідних. Ми підготували найпростіший рецепт ніжного вершкового супу, який подарує не тільки смакове задоволення, а у добре втамує голод.

В результаті вийде поживна страва зі смачним сирним смаком та курячим м’ясом, а для його варіння не знадобиться багато часу та витрачених сил.

Для приготування нам знадобляться:

  • 300 г курячого м’яса;
  • 1 цибулина середнього розміру;
  • 1 морквина;
  • 500 г картоплі;
  • 2 вершкові плавлені сирки по 90 г;
  • олія для смаження;
  • сіль, перець, зелень за смаковими уподобаннями.

Спосіб приготування:

  1. Промиваємо м’ясо та ставимо варитися в каструлі приблизно на 20 хвилин та збираємо піну, яка утворюватиметься при готуванні.
  2. Чистимо та нарізаємо овочі: картоплю кубиками більшого розміру, моркву – меншого, цибулю – дещо дрібніше.
  3. До курки в каструлю додаємо картоплю ще на 20 хвилин. Паралельно обсмажуємо на сковорідці спочатку моркву до невеличкої засмаги, потім до моркви кладемо цибулю, добре все помішуємо та смажимо до золотистого кольору, орієнтуючись на цибулю.

    Готуємо смачний суп з плавленим сиром та курячим мʼясом
  4. Натираємо плавлені сири на великій тертці. Якщо картопля вже готова можна відправляти до місткості каструлі овочі та сирки, постійно їх помішуючи. За власним бажанням можете попередньо дістати м’ясо з каструлі, відділити його від кісточок і кинути назад до супу.
  5. Страву з плавленими сирками доводимо до кипіння, солимо, беремо всі спеції до смаку, додаємо зелень для аромату та на ще маленькому вогні тримаємо супчик на плині приблизно 10 хв. Він має настоятися, а сирки повністю розплавитися.

    Смачний суп з плавленим сиром та курячим мʼясом
  6. До речі, варто обирати сирки трішки дорожчого сегменту, адже такі неякісні продукти в гарячій страві не розтануть. Можна розпочинати дегустацію, коли супчик трішки схолоне та наповниться повним вершковим смаком. Смачного!

Схожі статті