Порційні новорічні салати, від яких гості будуть в захваті: як дорого подати дешеві продукти на Новий рік 2022

Свята наступають, а тому настав час підібрати новорічні салати, які займуть почесне місце серед святкових страв на вашому столі. Показуємо, як ефектно і дорого подати дешеві продукти.

Новорічні салати – обов’язкова позиція в меню на Новий рік. Пропонуємо урізноманітнити звичний набір страв новою закускою, яка готується просто, швидко та з доступних продуктів.

Список інгредієнтів

Для приготування нам знадобляться:

  • бездріжджове листкове тісто – 500 грамів;
  • 3 курячих яйця;
  • 9 перепелиних яєць;
  • пачка крабових паличок – 200 грамів;
  • плавлені сирки – 3 штуки;
  • часник – 3-4 зубчики;
  • майонез.

Покроковий рецепт новорічного салату-закуски

М’яке розморожене тісто розгорніть і розріжте на 9 рівних прямокутників. Після цього у кожного зі шматочків необхідно зрізати по 2 куточки. За допомогою невеличкого пластикового ковпачка робимо ажурну форму заготовкам з тіста, одну зі сторін залишаючи рівною.

Рецепт новорічного салату з дешевих продуктів
Рецепт новорічного салату з дешевих продуктів

Сформуйте ракушки таким чином – рівний краєчок тіста злегка зберіть до купи і защипніть. Потім за допомогою дерев’яної шпажки зробить невеличкі заглиблення. На встелену пергаментом форму для випікання викладіть заготовки, змастіть збитим яйцем для рум’яної скоринки. на 8-12 хвилин відправте випікатися в духовку, розігріту до 180 градусів. Ракушки на цей рецепт новорічного салату мають вийти пухкими, хрусткими.

Рецепт новорічного салату з дешевих продуктів
Рецепт новорічного салату з дешевих продуктів

Для начинки мілко наріжте крабові палички, два відварених курячих яйця і плавлені сирки натріть на тертку. Часник пропустіть через прес, все змішайте і заправте майонезом.

Рецепт новорічного салату з дешевих продуктів
Рецепт новорічного салату з дешевих продуктів

Кожну ракушку з тіста розріжте вздовж, але не до кінця. Наповніть їх начинкою, приблизно по півтори столових ложки, а в серединку викладіть варене перепелине яєчко, імітуючи перлину. Замість яєць можна використовувати маслини або ікру.

Рецепт новорічного салату з дешевих продуктів
Рецепт новорічного салату з дешевих продуктів

Ось такий цікавий порційний салат на Новий рік з легкістю приготує кожен. На столі він точно не затримається.

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.