Ще одна альтернатива Олівʼє: готуємо на святковий стіл салат з крабовими паличками – швидко і дуже смачно

Святковий стіл майже неможливо уявити без салатів. Тому, кожна господиня, що приймає гостей у свою оселю хоче здивувати чимось новим та цікавим, а не тільки всім відомим салатом Олів'є.

Широко популяризований салат Олів’є є дуже знаменитим, оскільки рецепт приготування зрозумілий, швидкий, і він справді смачний. Утім, варто додавати до свого святкового столу щось нове, а не зациклюватися тільки на старому.

Ба більше, всім улюблену закуску можна зробити дещо простішою, з меншою кількістю продуктів, і без втрати улюбленого смаку. Ми підготували для вас зрозумілий рецепт салату з крабовими паличками, що дозволить поставити його на стіл вже за декілька хвилин. Розписали список потрібних інгредієнтів на дві, три порції, але ви можете зробити на більшу кількість.

Салат з крабовими паличками

Інгредієнти

  • Крабові палички – 100 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Консервована кукурудза – 140 г
  • Морква по-корейськи
  • Майонез або сметана

Приготування

Для початку оберіть глибоку посудину, в якій міститимуться всі складові салату. Далі на невеликі кубики нарізаємо крабові палички. Потім відварюємо яйця, очищаємо їх від шкарлупи й так само нарізаємо кубиками.

Нарізані яйця трішки підсоліть. До крабових паличок та яєць відправляємо моркву по-корейськи. По об’єму кладемо рівно стільки, скільки у вас яєць та крабових паличок.

Салат з крабовими паличками

Залишилися останні штрихи в приготуванні. Додаємо баночку консервованої кукурудзи, в нашому випадку її вага складає 140 г. Заправляємо салат на ваш смак. Більшість звикли використовувати саме майонез, але і сметана неабияк смакуватиме. Всім смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!