Свіжа заміна Олівʼє: приготуйте простий та смачний салат, який швидше за інших зникне зі святкового столу

Мрієте, аби святковий стіл вразив вашими стравами? Спробуйте використати не тільки рецепт всім відомого Олів'є, а приготуйте не менш смачний салат з крабовими паличками.

Майже жодна родина не обходиться без приготування салатів на будь-яке свято. Тому, господині намагаються урізноманітнювати меню новими стравами, які є легкими та смачними. Салати з крабовими паличками останнім часом стали дуже популярними, оскільки з ними можна неабияк поекспериментувати.

Пропонуємо ознайомитися з рецептом салату з крабовими паличками, ананасами та часником, який миттєво зникне з вашого столу. Все просто, зрозуміло і швидко, тож не зволікайте та ознайомлюйтеся, що для цього потрібно.

Простий та смачний салат, який швидше за інших зникне зі святкового столу

Інгредієнти

  • Крабові палички – 200 г
  • Свіжі огірки – 150 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Сир фета – 150 г
  • Ананас – 70 г
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль, перець
  • Зелень
  • Майонез

Приготування

Для початку зваріть яйця, потім остудіть їх та очистьте від шкарлупи. Потім всі вищеперераховані продукти нарізаємо кубиками. Для того, аби салат вийшов смачним та справжнім, радимо обирати якісні крабові палички.

Часник в салат додаємо за бажанням, якщо хочете, аби він вийшов пікантним та з насиченішим смаком. Нарізаємо кріп та петрушку.

Простий та смачний салат, який швидше за інших зникне зі святкового столу

Всі продукти змішуємо, до свого смаку солимо, перчимо, а далі заправляємо майонезом. Утім, якщо приготували салат не на один раз, то краще мастити соусом тільки необхідні порції. Простий та дуже смачний салат з крабовими паличками готовий. При подачі страви, радимо прикрасити зверху чи навколо неї ще трішки зеленню.

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!