Відомий салат “Київський” вже готується дивувати ваших гостей: неймовірна страва з простих інгредієнтів

Салати обожнюють майже всі, тому їх так часто готують і люблять ставити на святковий стіл. За лічені хвилини зробіть дуже смачну страву, яка точно всім сподобається.

Пропонуємо справді швидко та без заморочок приготувати відомий святковий салат “Київський”. Хороша альтернатива Олів’є, коли захотілося чогось нового і не гіршого за улюблені страви.

Салат підійде на будь-яке свято, а також ним можна потішити свою родину, не чекаючи особливого приводу. Великою перевагою є те, що для приготування знадобиться дещо менше інгредієнтів, ніж на улюблене Олів’є. Урізноманітнить ваше меню салатів і впевнені, що точно сподобається і гостям, і вашій сім’ї. Всього 10 хвилин вільного часу й смакота готова.

Салат “Київський”

Інгредієнти

  • Копчена грудка або стегенце – 200 г
  • Огірок – 1 шт.
  • Перець солодкий – 1 шт.
  • Яйця – 3-4 шт.
  • Кукурудза – 100 г
  • Цибуля зелена
  • Твердий сир – 150 г
  • Майонез – до смаку

Приготування

Для початку беремо свіжий огірок і нарізаємо його соломкою. Перекладаємо у глибоку миску.

Наступним нарізаємо соломкою солодкий болгарський перець.

Беремо копчене м’ясо, можна використати копчену грудку чи стегенце, і повторюємо ту саму дію. Нарізані шматочки перекладаємо до всіх інгредієнтів.

Потім нарізаємо варені яйця так само соломкою і відправляємо до складових салату. Наступними всипаємо консервовану кукурудзу та додаємо натертий сир за допомогою великої тертки.

Салат “Київський”

За бажанням наприкінці додаємо зелену цибулю. Заправляємо майонезом і з’єднуємо всі інгредієнти. Святковий салат “Київський” готовий. Ставте на стіл й дивуйте всіх ваших рідних. Готувати таку страву можна на кожне свято, вона точно не набридне. Всім смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.