Смажена курочка, овочі і нічого зайвого – легкий салат на обід: таку смакоту готувала б кожен день

Сьогодні ми поділимось з вами рецептом дуже смачного салату, що сподобається усім гостям вашого столу. Смажена курочка, овочі та яйця ідеально поєднуються у цій страві

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 330 г
  • Помідори – 220 г (2 шт.)
  • Кукурудза консервована – 180 г
  • Печериці мариновані – 180 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 15 г
  • Майонез – 90 г
  • Олія – ​​1 ст. ложка
  • Сіль – 2 щіпки
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки
  • Часник сушений – 1/4 ч. ложки
  • Паприка мелена – 1/4 ч. ложки
  • Коріандр мелений – 1/4 ч. ложки

Приготування:

  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. Куряче філе наріжте маленькими кубиками. Викладіть філе в миску. Туди ж всипте сіль, чорний мелений перець, сушений часник, мелений коріандр та мелену паприку. Влийте 1 ст. ложку олії. Перемішайте. Залишіть філе на 10 хвилин, щоб промаринувати.
  3. Поки куряче філе маринується, відваріть яйця круто (протягом 10 хвилин після закипання води). Відварені яйця остудіть у холодній воді.
  4. Промариноване куряче філе викладете на суху сковороду. Філе маринувалося з олією, тому додатково не використовуємо. Обсмажте філе на сильному вогні протягом 10 хвилин періодично перемішуючи. Обсмажене куряче м’ясо перекладіть у миску і залиште до повного остигання.

    Легенький салат зі смаженою куркою, овочами та яйцями
    Легенький салат зі смаженою куркою, овочами та яйцями
  5. А поки курка остигає, займемося іншими інгредієнтами. Помідори розріжте навпіл, видаліть всі зайві частини. Наріжте помідори дрібними кубиками. Якщо помідори соковиті, сік злийте, що виділився при нарізанні.
  6. Охолоджені яйця очистьте від шкаралупи і наріжте кубиками.
  7. Мариновані печериці розріжте навпіл (якщо гриби маленькі) або слайсами (якщо гриби великі).
  8. Зелену цибулю наріжте тонкими кільцями.
  9. У миску до повністю остиглого курячого м’яса викладіть помідори, яйця, зелену цибулю, мариновані гриби та зерна консервованої кукурудзи. Додати майонез. Сіль додатково можна не використовувати, тому що і курка, і гриби підсолені.
  10. Змішайте всі інгредієнти салату ложкою.
  11. Салат зі смаженою куркою, овочами та яйцями готовий. Салат можна подавати до столу одразу після приготування. Смачного!

Також радимо вам ознайомитись з нашим відеорецептом глазурованих стейків з соєвим соусом та медом!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.