Салат “Фантазія”. Знахідка, а не просто рецепт: безпрограшний варіант на усі свята з простих інгредієнтів

Неймовірний салат "Фантазія" стане для вас просто знахідкою. Він прикрасить будь-який святковий стіл. Безпрограшний варіант страви, якщо хочете здивувати своїх гостей.

Цей салат майже відразу зникає зі святкового столу. Він дуже апетитний, смачний й з легкістю може конкурувати з відомими Шубою та Олів’є. Робити його просто і швидко. Ба більше, для приготування використовуємо лише найнеобхідніші інгредієнти.

Доступний варіант яскравого салату, яким також можна потішити своїх близьких, не чекаючи особливого приводу. Подача страви відразу привертає увагу всіх за столом. Складові прекрасно взаємодіють між собою, створюючи неймовірний смак. Спробуйте приготувати цей салат вже зараз.

Салат “Фантазія”

Інгредієнти

  • Куряче філе копчене – 300 г
  • Яйця – 5 шт.
  • Корейська морква – 250 г
  • Кукурудза – 100 г
  • Сир – 100 г
  • Цибуля зелена
  • Майонез – 200 г
  • Волоські горіхи

Приготування

Беремо роз’ємну форму і будемо шарами формувати салат. Спочатку викладаємо моркву по-корейськи. Втім, краще її перед цим ще трохи порізати на менші смужки. Зверху замащуємо майонезом, утворюючи сіточку.

Нарізаємо копчене філе, викладаємо і знову робимо сіточку з майонезу.

Далі посипаємо дрібно нарізаною зеленню й змащуємо майонезом.

Варто завчасно зварити яйця. Їх натираємо за допомогою тертки, відправляємо до салату і покриваємо майонезом.

Додаємо кукурудзу й так само змащуємо майонезом. Відправляємо салат в холодильник, щоб він трохи настоявся.

Салат “Фантазія”

Перед подачею страви на стіл натираємо сир на тертці, розподіляємо горіхи, робимо сіточку з майонезу. Наприкінці посипаємо зеленою цибулею та прикрашаємо ще трохи зеленню. Всім смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!