Готую за десять хвилин в мікрохвильовці: рецепт десерту до чаю з найпростіших інгредієнтів у холодильнику

Солоденьке - це завжди гарна ідея, особливо до чаю. Кухарі поділились рецептом десерту, який можна приготувати, поки кипить чайник - за кілька хвилин.

Солоденьке – це найкраща ідея, коли вам хочеться випити чаю. Проте часто не вистачає часу для того, аби готувати щось складне, те, на що йде багато часу, сил, грошей та інгредієнтів. Та все це не біда: наші кухарі поділилися ідеями випічки за декілька хвилин. Поки кипить чайник, ви приготуєте смачний десерт, який не залишить байдужим нікого і вас у тому числі, адже це смачно, швидко та економно. Пропонуємо покроковий рецепт штруделя.

Що потрібно для приготування штруделя?

Три яблука

Вісімдесят грамів вершкового масла

Одна чайна ложка меленої кориці

Двісті грамів цукру

Щіпка ваніліну

Один лист лаваша

Панірувальні сухарі за смаком

Цукрова пудра

Як приготувати штрудель?

Для початку потрібно очистити яблука від шкірки. Наріжте фрукти кільцями – бажано товстими. Виріжте серединку.

Добре обчистіть яблуко
Добре обчистіть яблуко

Потім посипте яблука корицею та цукром. Додайте туди ваніліну та масла. Усю суміш покладіть на пательну, її обсмажте на середньому вогні. Далі розріжте лаваш, його треба посипати сухарями. Усю суміш викладіть на лаваш, згорніть наш штрудель рулетиком.

Штрудель викладіть на деко. Його попередньо не забудьте змастити маслом. Потім візьміть деко та поставте його в гарячу духову піч, яку перед цим розігрійте до ста сімдесяти градусів. Штрудель має випікатися впродовж п’ятнадцяти-двадцяти хвилин.

Перед тим, як подавати штрудель, його можете ще посипати цукровою пудрою. А ще можете купити морозиво та додати його до штруделя. Ідеальним для цього буде пломбір.

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.