Рецепт рулетиків з шинкою, сиром та часником: швидкий перекус з листкового тіста на кожен день

Неймовірно смачні рулетики з шинкою та сиром та часником можна з легкістю приготувати самостійно. Ця легка та ніжна випічка обов'язково стане вдалим доповненням до будь-якого столу.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 280 г
  • Шинка – 150 г
  • Твердий сир – 150 г
  • Петрушка свіжа – 25 г
  • Масло вершкове – 30 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль (на свій смак) – 1 дрібка
  • Жовток – 1 шт.

Приготування:

Підготовка усіх необхідних інгредієнтів: Заздалегідь розморозьте листкове тісто. Увімкніть духовку та розігрійте її до 180 градусів.

Твердий сир натріть на терці з великими отворами. Шинку наріжте дрібним кубиком. Розтопіть вершкове масло. Дрібно наріжте зелень петрушки. Очистьте і пропустіть часник через спеціальний прес.

Простий та швидкий рецепт рулетів з шинкою, сиром та часником
Простий та швидкий рецепт рулетів з шинкою, сиром та часником

Додайте петрушку, часник і сіль до розтопленого масла. Ретельно перемішайте усі інгредієнти.

Підготовка тіста: Виріжте пергамент для випікання так, щоб розмір підходив для деко 35х30 см. Покладіть розморожене тісто на папір і розкатайте його в шар приблизно 22х27 см і товщиною приблизно 3 мм.

Змастіть усю поверхню тіста часниковим соусом із зеленню, але залиште один з довгих країв пустим(1-2 см).

Викладаємо начинку: Рівномірно викладіть нарізану кубиками шинку. Посипте натертим сиром. Долонями притисніть начинку до тіста. Щільно загорніть рулет у напрямку до вільного краю тіста.

Простий та швидкий рецепт рулетів з шинкою, сиром та часником
Простий та швидкий рецепт рулетів з шинкою, сиром та часником

Підготовка до випікання: Розріжте рулет на шматочки шириною приблизно 2-3 см.
Рулетики разом із пергаментним папером перенесіть на деко і розташуйте на відстані в декілька сантиметрів один від одного (на ребро). Змастіть поверхню тіста жовтком, намагайтесь не торкатися начинки. Якщо рулетики тонкі та невпевнено стоять на ребрі, краще їх покласти.

Випікаємо рулетики: Помістіть деко в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і випікайте рулетики протягом 25-30 хвилин (до золотистого кольору). Готові рулетики з шинкою, сиром і часником відділіть від паперу і викладіть на тарілку. Подавати їх до столу з кетчупом або іншим соусом. Смачного!

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.