Гарбузовий бісквіт: швидкий і простий рецепт за 30 хвилин. Вражає золотавим кольором і просто тане в роті

Приготувавши гарбузовий бісквіт, в результаті отримаєте дуже легку страву, яка танутиме в роті. Його можна з'їсти просто так або використати для створення смачного торта.

Надзвичайно пухкий, ніжний та красивий гарбузовий бісквіт має свої корисні властивості. За основу страви ми беремо один з відомих осінніх дарів – гарбуз, що містить високий вміст каротину, а також вітаміни групи B, PP, E, C, залізу, магнію, калію, фосфору та цинку.

Ба більше, гарбуз – хороший засіб для виведення рідини з організму, поліпшення травлення, а ще його застосовують в дієтах, і він може сприяти покращенню зору. Ми підготували дуже простий рецепт солодкого бісквіта з гарбузом, який вразить своєю легкістю та смаком.

Гарбузовий бісквіт

Інгредієнти

  • М’якуш гарбуза – 150 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Борошно – 130 г
  • Цукор – 150 г
  • Ванільний цукор – 1/3 ч. л.
  • Рослинна олія – на смак
  • Цукрова пудра – на смак
  • Сіль – дрібка

Приготування

Спочатку працюємо з гарбузом. Почистьте його, скористайтеся дрібною терткою та натріть м’якуш.

Збийте в одну суміш яйця, дрібку солі, цукор та ванільний цукор. Для зручності використайте міксер. Все ретельно збивайте протягом декількох хвилин, але не перестарайтеся, адже маса може розшаруватися.

До отриманої суміші додайте пшеничне борошно і знову все перемішайте. Останньою чергою викладіть в тісто натертий м’якуш гарбуза й теж добре перемішайте.

Візьміть форму, в якій збираєтеся запікати гарбузовий бісквіт. Змастіть її олією, обережно вилийте тісто та розрівняйте по всій поверхні.

Відправте форму з тістом до розігрітої духовки в 180 градусів та випікайте 25-30 хвилин. Для того, щоб перевірити готовність бісквіта, використайте шпажку чи дерев’яну лопатку. Якщо шпажка зсередини десерту вийшла сухою, то він повністю готовий.

Гарбузовий бісквіт

Перед подачею бісквіта на стіл, можна присипати його цукровою пудрою. Всім смачного!

Схожі статті

Кружка кефіру, борошно та 1 яйце! Можна пекти ці неймовірні булочки через день — ідеально до кави та чаю

Улюблений чай або ароматна кава — це чудовий початок ранку. Але він буде ще кращим, якщо на сніданок з'їсти смачні булочки. Ідеально, якщо вони домашні, а не магазинні. Готуються вони досить просто!

Хвилинна смакота на сніданок. Ледачі пиріжки на кефірі “Три хвилинки”

Є час готувати, але немає бажання. Є бажання, але немає часу. Майже кожна господиня знайома з такою ситуацією. Але ж як вдіяти, коли хочеться чогось смачненького? Зробіть швидкі пиріжки на кефірі!

Крутіше, ніж Шарлотка: дружина Григорія Решетніка повернулася з-за кордону і почала одразу пекти пироги

Дружина відомого ведучого Григорія Решетніка, багатодітна мама Крістіна Решетнік, яка нещодавно побувала у Франції, привезла рецепт найсмачнішого пирога з черешнею, з яким із задоволенням поділилася.

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.