Залишився зачерствілий хліб? Тоді, час готувати справжню вишневу смакоту: випічка, яка надихає та вабить

Пропонуємо приготувати смачненьке до чаю. Цей пиріг просто готується, проте не поступається складнішій у приготуванні випічці. Спробуйте, й залишитеся задоволені результатом.

Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний та соковитий пиріг, що не потребує замісу тіста. Його дуже просто готувати, а результат вражає своїм смаком та ароматом. Вишня додає смаколику цікавої кислинки, а сметана ніжності. Його можна подавати як сніданок, а можна просто поласувати ним з чаєм або кавою. Порадуйте своїх близьких запашною випічкою.

Інгредієнти

  • Молоко – 250 мілілітрів;
  • Цукор – 80 грамів;
  • Сіль – дрібка;
  • Яйця – 3 штуки;
  • Апельсин – 1 штука;
  • Булочки, або батон – 2 штуки;
  • Вишня морожена – 200 грамів;
  • Крем-сир чи сметана – 80 грамів.

Інструкції з приготування

В миску виливаємо молоко. Додаємо до нього яйця, якщо вони у вас великі, то вистачить 3, якщо маленькі, то краще чотири. Вичавлюємо сік з одного апельсину та додаємо до молочної маси. Також, можна додати цедру лимона. Всипаємо до суміші цукор та сіль. Все гарно перемішуємо до однорідності.

Рецепт приготування вишневого пирога з зачерствілого хліба
Рецепт приготування вишневого пирога з зачерствілого хліба

Розрізаємо батон, або булочки на скибочки, не тонкі, приблизно по 1,5 сантиметра. Можна використати свіжий хліб, проте, й зачерствілий ідеально підійде. Змащуємо кожну скибку сметаною, або крем-сиром. Викладаємо хліб у форму. Вишню розморожуємо та розподіляємо поміж шматочками хліба. Замість вишні можна використовувати будь-які ягоди або їх суміш. Заливаємо все молочно-яєчною сумішшю. Залишити на 15 хвилин для просочення.

Рецепт приготування вишневого пирога з зачерствілого хліба
Рецепт приготування вишневого пирога з зачерствілого хліба

Цю заготівку можна залишити в холодильнику на ніч, й зранку приготувати смачний сніданок. А можна запекти відразу. Для цього розігріваємо духовку до температури 180 градусів та випікаємо під фольгою протягом 30 хвилин. Смачного.

Рецепт приготування вишневого пирога з зачерствілого хліба
Рецепт приготування вишневого пирога з зачерствілого хліба

Схожі статті

4 інгредієнти і готово! Лілія Ребрик поділилась стравою вихідного дня – пиріг з яблуками

Лілія Ребрик часто готує зі своїми дітьми та ділиться з фанатами нереально смачними рецептами. Що на цей раз приготувала телеведуча і радить усім.

За 30 хвилин на столі з’явиться купа солоденького: Ліза Глінська поділилася рецептом вергунів від бабусі

Переможниця другого сезону "МастерШеф" Ліза Глінська поділилася рецептом із кулінарної книги, яка дісталася їй від бабусі. Смак, що нагадає всім дитинство.

2-3 яйця, кілька яблук – і гора ароматного печива на столі: ідеально до чаю-кави-капучино. Як пісочне!

Яблучне печиво може приготуватися у двох варіаціях: м'яким і пухким, або більш засмаженим і хрустким. Яким саме його зробити та як, кожна господиня може вирішувати сама!

Гора чебуреків за 10 хвилин: лінивий рецепт, в якому все просто, чисто і навіть без жодної мороки з тістом

Зі звичайного лавашу і купованого фаршу можна приготувати велику кількість чебуреків. Витрачати час на замішування тіста абсолютно не потрібно. А м'ясо підготувати зовсім легко!

Кружка кефіру, борошно та 1 яйце! Можна пекти ці неймовірні булочки через день — ідеально до кави та чаю

Улюблений чай або ароматна кава — це чудовий початок ранку. Але він буде ще кращим, якщо на сніданок з'їсти смачні булочки. Ідеально, якщо вони домашні, а не магазинні. Готуються вони досить просто!

Улюблене печиво дитинства, яке готується всього за 30 хвилин! Одна хитрість, яка робить його саме таким

Справжні ласуни точно оцінять цей рецепт - багато шоколаду та горіхів, що ще треба для вдалого чаювання? Спробуйте цей простий рецепт та почастуйте рідних смачненьким.