Залишився зачерствілий хліб? Тоді, час готувати справжню вишневу смакоту: випічка, яка надихає та вабить

Пропонуємо приготувати смачненьке до чаю. Цей пиріг просто готується, проте не поступається складнішій у приготуванні випічці. Спробуйте, й залишитеся задоволені результатом.

Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний та соковитий пиріг, що не потребує замісу тіста. Його дуже просто готувати, а результат вражає своїм смаком та ароматом. Вишня додає смаколику цікавої кислинки, а сметана ніжності. Його можна подавати як сніданок, а можна просто поласувати ним з чаєм або кавою. Порадуйте своїх близьких запашною випічкою.

Інгредієнти

  • Молоко – 250 мілілітрів;
  • Цукор – 80 грамів;
  • Сіль – дрібка;
  • Яйця – 3 штуки;
  • Апельсин – 1 штука;
  • Булочки, або батон – 2 штуки;
  • Вишня морожена – 200 грамів;
  • Крем-сир чи сметана – 80 грамів.

Інструкції з приготування

В миску виливаємо молоко. Додаємо до нього яйця, якщо вони у вас великі, то вистачить 3, якщо маленькі, то краще чотири. Вичавлюємо сік з одного апельсину та додаємо до молочної маси. Також, можна додати цедру лимона. Всипаємо до суміші цукор та сіль. Все гарно перемішуємо до однорідності.

Рецепт приготування вишневого пирога з зачерствілого хліба
Рецепт приготування вишневого пирога з зачерствілого хліба

Розрізаємо батон, або булочки на скибочки, не тонкі, приблизно по 1,5 сантиметра. Можна використати свіжий хліб, проте, й зачерствілий ідеально підійде. Змащуємо кожну скибку сметаною, або крем-сиром. Викладаємо хліб у форму. Вишню розморожуємо та розподіляємо поміж шматочками хліба. Замість вишні можна використовувати будь-які ягоди або їх суміш. Заливаємо все молочно-яєчною сумішшю. Залишити на 15 хвилин для просочення.

Рецепт приготування вишневого пирога з зачерствілого хліба
Рецепт приготування вишневого пирога з зачерствілого хліба

Цю заготівку можна залишити в холодильнику на ніч, й зранку приготувати смачний сніданок. А можна запекти відразу. Для цього розігріваємо духовку до температури 180 градусів та випікаємо під фольгою протягом 30 хвилин. Смачного.

Рецепт приготування вишневого пирога з зачерствілого хліба
Рецепт приготування вишневого пирога з зачерствілого хліба

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.