Їстівні валентинки – набагато кращі за звичайні: рецепт пісочного печива “Сердечка” до Дня закоханих

Печемо найпростіше пісочне печиво із серцем по центру. Ця випічка чудово підійде до свята закоханих, що зовсім незабаром завітає в наші оселі.

Чудовий спосіб привітати коханого з Днем Святого Валентина, це приготувати смачне печиво з незмінним символом свята. Ці їстівні валентинки порадують вашого обранця та прикрасять романтичний вечір. А готуються смаколики досить просто. Після приготування печиво має хрустку скоринку, а в середині воно м’якеньке. А золотистий колір сердець додає їм чарівності та апетитного вигляду.

Інгредієнти

  • 1 чашка масла (розтопленого);
  • 1 чашка цукру;
  • 1 яйце;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру;
  • 2 чашки борошна;
  • 1/2 чайної ложки розпушувача тіста;
  • Джем;
  • Харчовий барвник для фарбування тіста (за вашим бажанням).

Інструкції з приготування

У великій мисці яйця та цукор та ванільний цукор до однорідності. Додайте розтоплене вершкове масло. Просійте борошно та додайте розпушувач до нього розпушувач. Поступово додавайте борошно та розпушувач, вимішуючи тісто, доки воно не стане гладеньким.

Рецепт приготування печива Сердечка до Дня закоханих

Якщо бажаєте, додайте харчовий барвник в тісто та вимісіть його, щоб отримати бажаний колір. Сформуйте шар, обгорніть плівкою і залиште в холодильнику, приблизно на 30 хвилин.

Рецепт приготування печива Сердечка до Дня закоханих

Відщеплюйте частинки тіста та скатуйте їх у кульку. Приплюсніть її та за допомогою ложки зробіть заглиблення у формі сердечка. Розмістіть печиво на противні, застеленому пергаментом. Викладіть улюблений джем у заглиблення. Він має бути густим, щоб при випічці не розтікався.

Рецепт приготування печива Сердечка до Дня закоханих
Рецепт приготування печива Сердечка до Дня закоханих

Випікайте печиво у розігрітій духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Вийміть з духовки й дайте охолонути перед подачею. Насолоджуйтеся власноруч приготованими ласощами. Смачного.

Схожі статті

Крутіше, ніж Шарлотка: дружина Григорія Решетніка повернулася з-за кордону і почала одразу пекти пироги

Дружина відомого ведучого Григорія Решетніка, багатодітна мама Крістіна Решетнік, яка нещодавно побувала у Франції, привезла рецепт найсмачнішого пирога з черешнею, з яким із задоволенням поділилася.

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.