Ідеальна бюджетна закуска: цей печінковий кекс зникне зі столу першим – про котлети з печінки забудете

Щоб приготувати смачний печінковий кекс потрібно невелика кількість звичайнісіньких продуктів та трохи вашого часу. Як результат, ви зможете потішити всю сім'ю.

Зазвичай, ми не намагаємося спробувати щось дійсно не знайома, і при цьому непопулярне в інформаційному просторі. Тому велика кількість позицій у різних кулінарних традиціях досі не розпробувана людьми.

У нашому рецепті ми пропонуємо вам спробувати приготувати печінковий кекс, який обов’язково вам сподобається, буде неймовірним доповненням до вечері, а також може послужити основою для приготування печінкового торту, який ви можете доповнити за своїм бажанням грибами, м’ясом, неймовірним соусом та зеленню. Також зовсім зайвим не буде збільшення порції часнику, однак, це ви будете робити виключно за своїм бажанням, адже далеко не всі споживачі люблять даний інгредієнт у стравах.

Також варто звернути свою особливу увагу на бажано текстуру печінкового кексу, і можливо внести розпушувач. Збільшення кількості сиру також не буде зайвим.

Інгредієнти

  • Печінка куряча — 500 г
  • Рослинна олія для смаження
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Сир твердий — 100 г
  • Яйця, відварені круто — 3 штуки
  • Яйця сирі — 2 штуки
  • Зелень кропу, петрушки та цибулі
  • Сіль та чорний мелений перець

Рецепт приготування смачного печінкового кексу

Для початку необхідно підготувати печінку. Для цього обов’язково її чистому, не залишаючи жодної плівки чи судинки. Добре її вимиваємо та об сушуємо. Подрібнюємо на зручні для подальших дій частинки.

Обсмажуємо з усіх сторін на повільному вогні. Готуємо до появи золотистої скоринки, після чого додаємо пропущений через прес часник.

Рецепт приготування карамелізована печінка з яблуками
Як приготувати смачний печінковий кекс

Після цього перекладаємо печінку в миску, додаємо від варені яйця, попередньо подрібнені, також вносимо подрібнену зелень. Сир натираємо на великій терці.
Сирі яйця добре збиваємо з сіллю. Також вносимо сирі яйця, добре все перемішуємо. Має вийти зручна для подальшої роботи маса.

Страва до свята: рецепт печінкового рулету з грибами
Рецепт смачного печінкового кексу

Викладаємо масу у форму, вирівнюємо лопаткою. Випікаємо у духовці протягом 30 Виймаємо форму з духовки, а виріб з форми. Охолоджуємо кекс на решітці.

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.