Неземна краса без ароматизаторів та барвників: рецепт приготування м’ятного печива. Смачно, швидко та просто

Готуємо гарне та смачне м'ятне печиво. Рецепт простий, а воно виходить незвичайним, ніжним, розсипчастим, із приємним та ніжним смаком м'яти.

Звичайна м’ята є дуже популярною трав’яною рослиною, яку використовують як для кулінарних, так і для медичних цілей. Вона має характерний освіжаючий аромат та легкий, прохолодний смак. М’ята часто використовується у кулінарії для приготування чаю, коктейлів, салатів. Ми ж пропонуємо приготувати та насолоджуватися домашньою випічкою, а саме м’ятним печивом, яке не тільки чудово смакує, а й апетитно виглядає. Найголовніше, що в рецепті не використовуються штучні барвники, а такий цікавий колір страва має саме через рослину.

Заради такого печива не ліньки включати духовку, тим більше, що готується воно дуже швидко. Ви будете приємно вражені результати, адже ця випічка зможе допомогти вам відчути подих тільки но насталої весни. Воно виходить дуже ароматним, м’якеньким та ніжним. Готуйте, експериментуйте та насолоджуйтеся результатом!

Інгредієнти

  • 30 грамів м’яти, беремо лише листики (5-6 гілочок);
  • 100 грамів цукру;
  • 1 яйце;
  • 100 грамів вершкового масла або маргарину;
  • 300 грамів борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача.

Інструкції з приготування

М’яту миємо та відділяємо листочки від гілочок. Додаємо до неї цукор. Збиваємо блендером у пюре.

Простий рецепт приготування ароматного м'ятного печива
Простий рецепт приготування ароматного м’ятного печива

Додаємо яйце та вершкове масло кімнатної температури. Ще раз збиваємо. Додаємо просіяне борошно та розпушувач. Замішуємо тісто.

Простий рецепт приготування ароматного м'ятного печива
Простий рецепт приготування ароматного м’ятного печива

Відщеплюємо часточку тіста та скочуємо її у кульку, трохи приплескуємо. Обмокаємо печиво в цукровій пудрі та викладаємо його не застелене пергаментом деко. Випікаємо при температурі 180 градусів, приблизно 10-15 хвилин. Смачного.

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.