Як виглядає єдина дочка Віталія Кличка, яка народилася в Америці, а живе в Німеччині: справжній янгол росте

Відомий український спортсмен та політик Віталій Кличко може похизуватися красивою та успішною родиною. Зокрема у чоловіка є прекрасна донька.

Ні для кого не секрет, що родина Віталія Кличка тривалий час проживала у розлуці з ним. Поки мер знаходився в Україні його колишня дружина та троє дітей проживали в Європі, а точніше в Німеччині.

Дружина та діти Віталія Кличка
Стало відомо, як виглядає єдина дочка Віталія Кличка

Подейкували навіть про те, що насправді сімейне життя політика давно закінчене, і мова йде лише про сімейний статус.

Стало відомо, як виглядає єдина дочка Віталія Кличка

Цього року стало відомо про його розлучення з дружиною Наталією. Подейкували і про те, що в життя зірки спорту та політики прийшла інша жінка, яка і наштовхнула його на те, щоб він поставив крапку у цій історії. Імовірно, посприяли і діти, які вже виросли і не мають необхідності у тому, щоб батьки підтримували образ люблячої родини.

Стало відомо, як виглядає єдина дочка Віталія Кличка

Зокрема у Віталія є доросла дев’ятнадцятирічна дочка Єлизавета-Вікторія Кличко. Дівчина народилася в Сполучених Штатах Америки, і варто відмітити, 6 років назад потрапила у великий скандал в зв’язку з цим.

Справа в тому, що дівчинка оприлюднила на особистій сторінці соціальних мережах фотографію Лос-Анджелесу і заявила, що вона вважає його своїм домом. Також дівчина говорила про те, що не хоче жити в Україні.

Не дивлячись на те, що дівчинка була досить маленькою, її все одно активно критикували за сказане. Зараз Єлизавета-Вікторія вже доросла дівчина, і до того ж неймовірно вродлива, адже успадкувала красу своєї матері. А от риси батька в ній знайти дуже важко. Хіба що, можливо, вона взяла від нього особливості характеру.

Якщо це так, їй буде не так складно у житті, адже Віталій Кличко цілеспрямований вольовий та не боїться труднощів. Що й казати про батька, який завжди готовий стати за нею горою.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?