Україна продовжує очолювати антирейтинг країн за темпами поширення коронавірусу

В Україні продовжує зростати кількість хворих на COVID-19.

За даними ВООЗ Україна не просто знаходиться у списку країн з великою кількістю хворих, вона входить у десятку країн з найвищим показником інфікування.

До країн, що очолюють антирейтинг належать Німеччина, Росія та Італія. Україна у цьому списку посідає восьме місце.

Статистика захворювання на COVID у світі
Статистика захворювання на COVID у світі

Також у десятку країн з найвищими показниками розповсюдження коронавірусної інфекції належать Польща, Великобританія, Франція та Угорщина.

Станом на ранок 29 листопада було зафіксовано 12 978 нових випадків інфікування. При цьому кількість тих, хто одужали становила 4 243 особи.

Станом на ранок 30 листопада в Україні зафіксовано 9 946 хворих. Схоже, що завдяки “карантину вихідного дня” вдається трохи стримувати ріст захворювання, але, як показує практика, за тиждень кількість хворих зростає набагато більше.

Тож локдауну нам не уникнути і свята українці все ж відзначатимуть з сильнішими обмеженнями, порівняно з тими, що діють зараз.

Наразі у світі зафіксовано 63 мільйонів випадків зараження коронавірусом. При цьому одужали 43 мільйони хворих по всьому світу.

А от у інших країнах з високими темпами поширення коронавірусної інфекції ситуація досить сильно відрізняється.

Незважаючи на високі темпи поширення коронавірусної інфекції, влада Італії готова послабити карантинні обмеження для Ломбардії, П’ємонту, Калабрії, Лігурії та автономної області Сицилія.

А от Німеччина поки не поспішає послаблювати карантин для своїх громадян. На даний момент у країні діють додаткові обмеження. які. попередньо, триватимуть до 20 грудня. При цьому у країні не працюють бари та ресторани. а от магазини та школи продовжують роботу.

Так само як і Італія, готується до послаблення карантинних обмежень і Франція. У країні починають відкриватись крамниці. І до них вишиковуються черги. адже незабаром новорічні та різдвяні свята.

Крамниці у Франції після місячного тотального карантину
Крамниці у Франції після місячного тотального карантину

Тим часом Україна готується до нових обмежень на святковий період.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.