Які події готує міська влада та місцеві організації до Дня міста Києва: список заходів для привітання столиці

День кожного міста – це особливе свято для мешканців, адже і цю мить відчувається певна гордість за те, що ти живеш у тому місті, яке любиш всім серцем та знайшов у ньому себе і своїх людей.

Кожне місто яке обирає людина, є для неї тим самим місцем, де вона може обирати свій власний шлях і бути по-справжньому щасливою. Для багатьох людей, а точніше для мільйонів, рідним став Київ. Це історичне місто, яке пережило багато різних боїв за свою свободу, свою історію та власний код міста.

Які події будуть проходити у День Києва

Київ – це місто здійснення мрій, кожен приїжджає сюди заради того, аби стати кимось і жити гарно не лише у власних думках. Великі міста не для слабких людей, адже вони можуть дуже сильно зламати, але водночас і зцілити.

День Києва відзначають в останню неділю травня, і цього року свято припадає на 28 травня. Минулого року Київ в цей час перебував у небезпеці, тому, всі свята були заборонені. Навесні 2022 року місто ніби вимерло, як і всі інші міста. Але цього року Київ вирішив жити, тому у цю неділю міська влада та організації підготували для мешканців купу цікавих подій. І ми вирішили поділитися основними.

Місто Київ

Куди сходити у День Києва 2023 року

  • Джаз у Ботанічному саду ім. Гришка
  • Концерт в Андріївській церкві від солістів Національного будинку музики
  • Виставки та майстер-класи для дітей у Музеї історії Киева
  • Живі виступи та ярмарки у Kureni – це більш молодіжне
  • Кіноподорож вулицями улюбленого міста від головного кінотеатру міста “Жовтень”
  • Фестиваль у Протасовому Яру пам’яті героя України Романа Ратушного

А також відомо, що Відомо, що КМДА на святкові дні планує влаштовувати безкоштовні екскурсії, які зможуть відкрити для кожного місто по-новому.

Схожі статті

Віталій Кличко розповів, чи плануються масові заходи і концерти до 32-го Дня Незалежності України

День Незалежності України – це особливе свято для кожного з нас, оскільки це той самий день, коли ми почали своє вільне існування. Це був великий та знаковий день, який показав справжні амбіції України, як вільної країни.

Віталія Кличка можуть зняти з посади мера Києва: що стало причиною таких радикальних змін?

Віталій Кличко відомий спортсмен, боксер та мер Києва, який займає цю посаду вже не перший строк. Багато хто може досі дивуватися цьому, але Віталій насправді багато чого робить для улюбленої столиці.

Коли у 2023 році у Києві пролунає останній дзвоник для школярів: не у травні як було зазвичай – деталі

Останній дзвоник є неймовірно очікуваним днем для всіх українських школярів, всі діти по-особливому люблять школу, уроки, вчителів, всю цю атмосферу, заходи. Тому, останній дзвоник дійсно є ковтком повітря.

Робота громадського транспорту під час повітряної тривоги: кияни створили петицію, на яку дав відповідь Кличко

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що рух громадського транспорту під час повітряної тривоги вважається неможливим і відхилив петицію

Київський тату-майстер влаштовує флешмоби “Тату за донат” в підтримку ЗСУ

В Україні зараз з'явилась велика кількість благодійних фондів, зірки продають цінні речі, ресторани і заклади швидкого харчування, магазини, салони перераховують частину заробітку на потреби ЗСУ або конкретно купують необхідні речі для окремих батальйонів

“Я розлучаюсь”: молода дружина Віктора Павліка вразила фанатів заявою про вагітність та пошук адвоката

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина натякнула на розлучення, а також заявила, що можливо вагітна. Усі деталі в статті.