Епатажна Оля Полякова показала молодшу доньку та відвела її у розкішний магазин: в багатих свої причуди

Оля Полякова завжди пишалася своїми матеріальними здобутками. Співачку, здається важко здивувати.

Оля Полякова – відома провокаторка. Жінка не раз хизувалася своїм багатством та статками чоловіка. Колись давно в інтерв’ю співачка вихвалялася, що дозволила собі загубити 16 смартфонів. Все заради того, щоб чоловік придбав їй авто.

Нині зірка разом з молодшою донькою відвідала торгівельний центр. Метою походу були не лише розваги, Оля прийшла подивитися, як я оформили стенди з її тушшю для вій. Здається, співачка була задоволена.

Оля показала молодшу доньку

Далі, разом зі своєю донькою співачка продовжила гуляти торговим центром. Полякова дуже здивувалася тому, що площадку дуже вправно задекорували. Вибаглива жінка дуже дивується новорічному стилю та просить молодшу доньку висловити свої емоції. Проте, дівчинка вражена куди менше ніж її мама.

Щодо статків співачки, то ще 2 роки вона розповіла, що вже переписала на себе майно чоловіка. Зірка жартувала, що тепер Вадим, так звати її благовірного, зараз має статус просто гарної людини. За словами артистки, це вона зробила навмисно, аби інші дівчата навіть не могли подумати, щоб кинути оком на статного чоловіка. Оля жартома розповіла, що просто гарний наречений – нікому не потрібен, всі жінки хочуть багатія.

Сама співачка теж має на що прожити. Гонорари Полякової дозволяють задекларувати заміський будинок площею 250 квадратних метрів і квартиру площею 350 квадратних метрів. До того ж українська зірка минулого року почала будівництво дачі, яке повністю сама оплачує.

Оля має розкішний будинок

Наявність такої житлової площі супербілявка пояснює тим, що у неї великий зріст і їй для того, щоб себе вмістити, потрібно вдома багато місця.

Жарти-жартами, але на величезній садибі Ольга не зупинилася. Жінка, крім нерухомості, має велике господарство: десять соток городу, п’ятеро кіз, семеро козенят, 100 курей і близько 30 качок і стільки ж гусей.

Своїх свійських тварин та птахів вона просто обожнює.

 

Схожі статті