Розпещена дружина Володимира Остапчука поманила смачненьким: “Була б моя воля…”

Христина Остапчук розповіла про свою слабкість до шкідливої їжі.

У зірок теж є свої слабкості. І дружина шоумена Володимира Остапчука Христина не стала винятком.

Зазвичай вона ділиться з прихильниками здоровою їжею і корисними звичками. проте цього разу вирішила піддатися бажанням і влаштувати собі справжній новорічний вечір.

Тож дорогою додому зіркова дружина заїхала до макдональдса і купила собі омріяну шкідливу їжу. У сторіз, які Христина Остапчук записала в машині, вона зізналася, що вже тиждень мріяла про таке.

Христина Остапчук зізналася про що мріяла цілий тиждень
Христина Остапчук зізналася про що мріяла цілий тиждень

Але новорічні клопоти ніяк не хотіли її відпускати, тож зараз нотаріус вирішила відкласти всі справи і присвятити вечір лише собі.

Вдома, поки ніхто не бачив, вона увімкнула різдвяний фільм і сповна насолодилася такою святковою вечерею і зауважила, що в неї навіть з’явилося відчуття свята і святкова атмосфера. Крім того нотаріус вирішила остаточно розслабитися, тож поїсти вирішила сидячи просто на підлозі біля невисокого журнального столика.

Христина Остапчук влаштувала собі коханій маленьке свято
Христина Остапчук влаштувала собі коханій маленьке свято

На знімку, яким Христина Остапчук поділилася у мережі, дівчина позує у топі та лосинах кольору хакі, поверх яких накинула теплу кофту кольору кави з молоком.

В руках у дівчини бургер і стакан коли або спрайту. Нотаріус, схоже, вирішила не перейматися правилами етикету і з’їла вечерю руками просто з упаковки. Якби таке побачила Ольга Фреймут, була б неприємно вражена. адже на її переконання. панянки так не їдять.

А от прихильники змогли лише порадіти за Христину і побажати їй гарного вечора. Вони зауважили, що не завжди можуть зупинитися і насолодитися моментом, тож допис зіркової дружини став для них порятунком. При цьому дехто зізнався, що теж любить побалувати себе такою некорисною їжею, адже хочеться.

А дехто навідріз відмовився таке їсти, хоча побажав дівчині смачного.

Схожі статті